Working with the Universe


Waarom de workshop "Working with the Universe"?

Werken met het Universum geeft ons de les dat niet alles te verklaren is. Het is mystiek, een innerlijke bron om vanuit verbondenheid je open te stellen, zodat de magie door je heen kan stromen. Een stroming van licht en schaduwenkanten. Met de levenslessen die je voor jezelf in een blauwdruk hebt geschreven. De bron van het Universum die rijk is aan voorouders, gidsen, krachtdieren en spirituele begeleiders. De plek waar niks vaststaat en waar dan toch alles geleid wordt om je te ondersteunen in jouw heling.

Op een bepaald niveau weten we dat het universum zijn eigen wijsheid heeft. Alles kan veranderen in de midden wereld, als we bereid zijn onze karma delen op ons te nemen. Op het niveau van de slang proberen we ons te veranderen, bij jaguar veranderen we dingen door wil, bij de kolibrie veranderen we dingen door middel van visualisatie; en bij de adelaar veranderen we dingen door te dromen.

Je wordt gevraagd om erop te vertrouwen dat vrede en geluk bereikt kunnen worden. Het belichamen van vrede en geluk brengt het wel tot stand. Onze ego's willen niet dat we geloven dat we oneindige macht kunnen hebben door onszelf onder te dompelen in de wijsheid van het universum, maar het is waar. Alles is veranderlijk.

Welke innerlijk wijsheid maakt de workshop "Working with the Universe" wakker in jou?

*Je zegt `JA` om overgave te hebben in het onbekende

*Je zegt `JA` om je gift tot ontwikkeling te brengen

*Je zegt `Ja` om licht als schaduw toe te laten

*Je zegt volmondig `JA` tegen een rijk aan voorouders, gidsen, spirituele begeleiders en krachtdieren

 

Deze workshop is voor jou als;

*Als je wilt leren hoe je in je kracht kunt gaan staan

*Als je wilt leren hoe je veilig door tijdlijnen kunt reizen

*Als je wilt leren hoe je energetisch begeleid kunt worden door de onstoffelijke begeleiders

 

Ik ontmoet je graag.

 

Hartsgroet,

Joanne May