Munay-Ki


 

Munay betekent “Liefdeskracht” en Ki betekent “Kracht/Energie”


Munay Ki betekent “Ik hou van je”
of
“Ik hou van je vanuit het aller diepste van mijn hart”
of
“Wees zoals je bent”

 

 


De ‘Elders’ van de Q’ero gemeenschap hebben, met het oog op de veranderingen in de wereld, gemeend dat het NU de tijd is om deze Munay-Ki inwijdingen aan zoveel mogelijk mensen door te geven. Ook aan niet sjamanen. Zij kunnen de rites/inwijdingen zelf gaan beoefenen en ook weer doorgeven.

Munay is een woord dat uit het Quechua komt. De taal die de Q’eros (bevolkingsgroep in Peru) spreken. Je kunt Munay vertalen als Liefde. Munay-Ki betekent: De Kracht van Liefde. De energie van het hart. Ook te vertalen als ‘Ik hou van je’ en ‘Wees zoals je bent’.

Munay-Ki bestaat uit 9 inwijdingsrites, waarbij energetische zaadjes in je energieveld en je chakra’s worden geplant. Na het ontvangen van de rites zijn bepaalde krachten, in potentie, in jou aanwezig. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de zorg van deze zaden, dan begint je Reis pas echt. De energetische zaadjes gaan ontkiemen, wortelen, gaan in jou groeien, bloeien en vruchten voortbrengen. Je zal gaan merken dat je steeds meer dingen gaat doen die écht bij je passen. Die voor jou betekenisvol zijn en waar jij blij van wordt. Kortom; Je ondergaat een ‘innerlijke metamorfose’ op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

De Munay-Ki rites zijn door dr. Alberto Villoldo, medisch antropoloog, naar het Westen gebracht. Na vele jaren studie en opgeleid door de sjamanen in Peru is hem gevraagd om de Munay-Ki rites naar het Westen te brengen. 

Ben jij de nieuwe Earthkeeper die uit het Westen komt?

 

De Inwijdingen

Het eerste ritueel…..is het ritueel van de Genezer dat je verbindt met een afstamming van de bewakers van de aarde uit het verleden, die je komen bijstaan in jouw persoonlijke genezing. De Laika’s weten dat er geweldige spirituele hulp beschikbaar is voor ons. Deze Lichtwezens werken aan ons als we mediteren en als we slapen, om de wonden van ons verleden en van onze voorouders te helen. De helende kracht van je handen ontwaakt, zodat je deze kunt gebruiken om jezelf (en nadat je de 9e rite hebt ontvangen) anderen te helen.

Het tweede ritueel…..bestaat uit beschermingen die geïnstalleerd worden in je Lichtend Energieveld. Deze staan bekend als de Banden van Kracht en zijn opgebouwd uit vijf energetische banden die aarde, lucht, vuur, water en zuiver licht vertegenwoordigen. Deze banden worden in je Lichtend Energieveld geïnstalleerd en werken als filters, die alle naar je toekomende negatieve energieën afbreken in één van de vijf elementen, zodat deze energieën je kunnen voeden in plaats van je vergiftigen of ziek maken. De Banden van Kracht staan altijd “ingeschakeld” en ketsen alle negatieve energieën af. In een wereld die vervuld is van angst bieden de banden essentiële bescherming. Het duurt twee a drie weken eer deze bescherming werkt.

Het derde ritueel…..is het ritueel van de Harmonie waarin je zeven archetypes ontvangt in je chakra’s. In de eerste chakra ontvang je het archetype van de slang, jaguar in de tweede, kolibrie in de derde en adelaar in de vierde. Daarna gaan er drie “aartsengelen” in je bovenste drie chakra’s. Huascar Inca, de hoeder van de onderwereld en het onderbewuste wordt overgebracht naar de vijfde chakra. Quetzalcoatl, de gevederde slang “God van Amerika” en hoeder van de middenwereld (onze wakende wereld) komt in de zesde chakra; Pachacuti, de beschermer van de bovenwereld (ons super bewustzijn) en hoeder van de tijd komt in de zevende chakra. Deze archetypes worden overgebracht in je chakra’s als zaden. Deze zaden ontkiemen met vuur en je zal een aantal vuurmeditaties moeten uitvoeren om ze te laten ontwaken en helpen groeien. Daarna zullen ze je helpen de psychische modder die in je chakra’s is opgebouwd te verteren, zodat je chakra’s kunnen stralen met hun oorspronkelijke licht en je een regenboog lichaam verkrijgt. Deze rite helpt je om je verleden af te schudden, zoals een slang haar huid afschudt.

Het vierde ritueel…..is het ritueel van de Ziener. Dit ritueel installeert vezels van licht van je visuele cortex in de achterkant van je hoofd naar je derde oog en hartchakra. Deze initiatie ontwaakt je mogelijkheid om de onzichtbare wereld waar te nemen. Veel mensen merken dat ze een paar maanden na het ontvangen van het ritueel van de Ziener in staat zijn de energiewereld om zich heen waar te nemen.

Het vijfde ritueel…..is het ritueel van de Hoeder van de Dag. De Hoeders van de Dag zijn de meesters van de stenen altaren uit de oudheid, gevonden in heilige plaatsen over de wereld, van Stonehenge tot Machu Picchu. De Hoeders van de Dag zijn in staat de kracht van deze altaren aan te roepen om genezing en evenwicht in de wereld te brengen. Dit ritueel is een energetische transmissie die je verbindt met de afstamming van de Laika’s uit het verleden. Volgens de overleveringen roepen de Hoeders van de Dag de zon aan om op te komen en onder te gaan, zorgden zij ervoor dat de mensen in harmonie met moeder aarde leefden en vereerden zij het vrouwelijke. De Hoeders van de Dag waren de vroedvrouwen die bij geboortes en overlijden aanwezig waren, net als de kruidengenezers of sjamanen (curanderas). Het waren over het algemeen vrouwen die kennis hadden over de vrouwelijke aarde. Deze initiatie zet het proces van de genezing van je innerlijke vrouwelijkheid in gang en helpt je over angsten heen te stappen en vrede uit te dragen.

Het zesde ritueel…..is het ritueel van de Hoeder van de Wijsheid.De legendes zeggen dat de oude wijsheid zich in de hoge bergen bevindt. De met ijs overdekte bergen werden vereerd als krachtplaatsen, van de berg Sinaï tot de berg Fuji en Olympus. Zij werden vereerd als plaatsen waar de mens het goddelijke ontmoette. De afstamming van de Hoeders van de Wijsheid zijn de medicijnmannen en – vrouwen uit het verleden die de dood hebben overwonnen en buiten de tijd zijn gestapt. De taak van de Hoeder van de Wijsheid is om de geneeskundige leer te beschermen en waar nodig met anderen te delen. Dit ritueel helpt je om buiten de tijd te stappen en de oneindigheid te proeven.

Het zevende ritueel…..is het ritueel van de Hoeder van de Aarde. Dit ritueel verbindt je met een afstamming van aartsengelen die de hoeders van ons melkwegstelsel zijn. Ze hebben de reputatie een menselijke vorm te hebben en zo groot als bomen te zijn. De Hoeders van de Aarde, die de rentmeesters van alle leven op aarde zijn, staan onder de rechtstreekse bescherming van deze aartsengelen en kunnen wanneer nodig hun krachten oproepen om healing en balans te brengen in elke willekeurige situatie. Het ritueel van de Hoeders van de Aarde helpt je bij het aanleren van de methodes van de ziener en bij het dromen van de wereld in wording.

Het achtste ritueel…..is het ritueel van de Hoeder van de Sterren.Dit ritueel verankert je op een veilige manier aan de tijd na de grote verandering, waarvan gezegd wordt dat deze plaats zal vinden rond het jaar 2012. Volgens de overlevering begint jouw fysieke lichaam na het ontvangen van dit ritueel zich te ontwikkelen tot dat van de Homo Luminous. Het verouderingsproces wordt vertraagt en wordt immuun tegen ziektes waar je eerst vatbaar voor was. Wanneer je dit ritueel ontvangt, verkrijg je rentmeesterschap over de tijd die komen gaat en over alle toekomstige generaties.

Het negende ritueel, is het ritueel van Schepper. Wanneer je deze inwijding ontvangt, ontwaakt het Goddelijk Licht in je. Je ontvangt rentmeesterschap over de gehele schepping, van het kleinste zandkorreltje tot de grootste groep van melkwegstelsels in het heelal. Dit ritueel is nooit eerder op onze planeet beschikbaar geweest. Hoewel enkele dit niveau van initiatie bereikten en hun Christus – of Boeddha bewustzijn hebben wakker gemaakt, is het tot op heden nooit eerder mogelijk geweest om dit ritueel van persoon tot persoon door te geven. Met andere woorden, een overdracht van Spirit tot mens heeft zich wel eens voorgedaan, terwijl voorheen transmissies van mens tot mens niet mogelijk waren. Het ritueel van de Schepper werd voortgebracht en aan ons geschonken door oude, wijze Inca’s uit de Andes. Dit vond plaats in de zomer van 2006. Bij het negende ritueel ontvang je je eigen pi- steen. Deze draagt de energie van de pi- steen van jouw inwijder, omdat ze bij elkaar zijn bewaard en liefde en aandacht hebben ontvangen. Je kunt deze steen een tijdje bij je dragen als je dat wilt (niet om je hals open en bloot i.v.m. energieën van buitenaf) en gebruik hem daarna ook om energie over te dragen naar de stenen van jouw inwijdelingen.

 

WAT KRIJG JE?

Een map met alle informatie waarin jij alle informatie over de verschillende rites rustig kunt nalezen.

9 Munay-Ki inwijdingen & de 10e inwijding krijg je er ook bij!

Meditaties 

1 Pi-Stone.

Koffie, thee en water is aanwezig

 

De Munay Ki kan je individueel boeken

Investering in jezelf:

270 euro of per rite 30 euro. 

 

Lokatie: 

Joanne May

Industrieweg 11E 3738JW Maartensdijk