Reiki op afstand


 

Reiki op afstand heeft dezelfde voordelen als een normale Reiki behandeling. 

 

De behandeling helpt op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied. Het voordeel van Reiki op afstand is dat jij geen reistijd hebt en dat de behandeling ook mogelijk is als jij door beperkingen niet in staat bent om naar mij toe te komen.

Afstand reiki is geschikt voor:

 Als je zenuwachtig bent  voor  b.v. een examen of sollicitatiegesprek

Lichamelijke, emotionele of mentale pijn

Als je uit balans bent

Als je last hebt van spanningen/stress

Slapeloosheid

Maar ook voor dieren en kinderen is afstand reiki heel erg geschikt , in hun vertrouwde omgeving blijven is voor deze twee beter dan naar mij toe te komen. 

De behandeling wordt gegeven op een afgesproken tijd, de duur van een Reiki afstand behandeling is ongeveer 30 minuten. Indien gewenst koppel ik telefonisch mijn gewaarwordingen.

30 min - 25 euro

Tijdens en na de behandeling:
Tijdens de behandeling is het de bedoeling dat je 15 minuten de tijd voor neemt, door even te gaan zitten of te liggen.   Je kunt tijdens de sessie warmte of koude sensaties voelen of tintelingen. Ook kun je doezelig of slaperig worden. Soms merkt je in het geheel niets maar merk je toch achteraf dat je klachten zijn verminderd.

Door de energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd en komt een reiniging/opruimingsproces op gang. Daarom is het van belang voldoende water te drinken na de behandeling.  Het effect na een behandeling hangt af van de klacht en de tijdsduur van de klacht. In het begin kunnen de klachten verergeren. Dit is tijdelijk, waarna de klachten zullen verbeteren.

Ik heb je volledige voor- en achternaam nodig en je geboorte datum.

Afstand reiki geef ik ook vaak aan kinderen & dieren.

Kinderen mogen wel gewoon rustig spelen, of op school zitten tijdens de afstand reiki (boven 12 jaar moet het kind wel weten dat hij/zij reiki krijgt)

Bij dieren adviseer ik om tijdens de afstand reiki niet mee te wandelen of te spelen.

 

Is u interesse gewekt en wilt u investeren in uw lichamelijke, emotionele en mentale verbetering dan kunt in de webshop u gegevens en betaling voltooien.