Serpent Courage


Serpent Courage | 16 Maart 2025 | 14.00 uur - 16.30 uur | Maartensdijk

Waarom de workshop "Serpent Courage"?

De slang geeft de les waar je leert je verleden af te werpen. Door je oude huid los te laten. Dit wordt iet langer gehinderd door familie drama, niet langer voorbestemd om de fysieke kwalen te ontwikkelen waaraan uw familie van herkomst leed, of om oude psychologische patronen te herhalen die daarmee verband houden. Maar het verleden loslaten is niet eenvoudig. De tragische verhalen en kwalen verdwijnen niet door magie. Ze moeten worden verbrand en verteerd door een innerlijk vuur dat wordt gegenereerd door het ontwaken van de kracht van de opgerolde slang: de Kundalini-kracht.

Dat betekent niet dat je je verleden verloochent; het betekent dat je er niet langer eigenaar van bent. Met slangenwijsheid begint de diepste genezing van de oude wonden, inclusief de wonden van je

familie en mensen. De slang kent de wegen naar de diepten van je psyche en de verborgen plekken in je ziel waar je je diepste wonden moet genezen en je grootste schatten moet vinden.

Welke innerlijk wijsheid maakt de workshop "Serpent Courage" wakker in jou?

*Je hebt de wil om een diepe duik te nemen in de mystieke, donkere diepte van moeder aarde, waar je wordt ontdaan van niet bij je authentiek zelf hoort

*Je hebt de wil in verbinding te komen met jouw innerlijk vuur

*Je wilt je je herinneren wie je werkelijk bent, buiten je beperkte ideeën over je identiteit, die zijn gevormd door je familie-erfenis.

*Je wilt in nieuwsgierigheid aftastend zijn... wat nu? Wat zou er kunnen zijn? Wie zou ik kunnen worden?

Deze workshop is voor jou als;

*Als je instinctief je zintuigen wilt verkennen

*Als je de kundalini in jouw wilt ervaren

*Als je je bewust wilt zijn van je fysieke, mentale, creatieve en spirituele zelf

*Als je wilt je jouw perceptieniveau wilt ombuigen, om uitdagingen om te zetten in kansen

Ga jij de uitdaging van de slang aan? Heb jij de moed die Eva had om de vrucht van de boom der kennis te aanvaarden, ondanks dat de gevolgen gevoeld werden?

 

Energy Exchange | 44 euro

 

Ik ontmoet je graag.

Hartsgroet,

Joanne May