Paranormale Therapie


Paranormale therapie, ook wel gekend als paranormaal, energetische of de verbondenheid met alle elementen therapie, is een eeuwenoude behandelwijze die binnen verschillende culturen een plaatsje veroverde en op de dag van vandaag ook nog steeds gebruikt wordt. In deze vorm wordt er gewerkt met spirituele begeleiders, onstoffelijke geliefden en voorouders. Zo ook met innerlijke en aardse wijsheid.

 

"Waar mediumschap, sjamanisme en therapeutische opleidingen samen komen om jou naar je mooiste versie te brengen".

Het idee achter paranormale therapie

Paranormale therapie baseert zich op de herinnering dat wanneer we loslaten, we ruimte scheppen voor een nieuw perspectief. Met de stroming meegaan - kunnen we diepgaande inzichten ontvangen door onze greep op dingen te verzachten en onze (onbewuste) patronen los te laten die we gebruiken om op een geforceerde manier onze weg door het leven te vinden. 

 

Het kan ook anders, door de leer aan te nemen om elke dag te kiezen om af te stemmen op de energie die we in het huidige moment hebben - de nu frequentie. De mogelijkheden zijn eindeloos om te creëren. in onszelf, om ons heen, onder ons en boven ons de zaadjes van nieuwe intenties te planten. Door het doen van zelfonderzoek ontdek je wie jij werkelijk bent en vooral wat je niet bent. Je leert leven vanuit je ware essentie, liefdevol en oordeelvrij: zoals je écht bent.

 

De leer is wanneer je vast blijft houden aan wat bekend en comfortabel is, komen we vast te zitten tussen verschillende cycli en stadia van groei. Energiekanalen raken geblokkeerd. Emoties raken uit balans. Het verstand neemt het over en beperkende gedachten raken diep in ons brein verankerd. Jij kiest wanneer je stop zegt, en de werkelijk verandering aangaat.

 

Door het herstellen van die balans wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd en verdwijnen de klachten en ongemakken. Binnen de paranormale therapie wordt dus niet zozeer gekeken naar de fysiek klachten op zich maar naar de onderliggende oorzaak ervan. Het aanpakken van de oorzaak primeert boven het louter behandelen van symptomen, het ene volgt toch logischerwijze uit het andere.

 

Voor wie kan een paranormaal therapeut een oplossing bieden?

Mensen met zeer uiteenlopende klachten binnen alle leeftijdsgroepen komen in aanmerking voor paranormale therapie. Zowel lichamelijke, psychische als emotionele klachten kunnen behandeld worden, al dan niet in combinatie met andere behandelwijzen. Binnen de paranormale therapie worden echter geen medische diagnoses gesteld, dat wordt overgelaten aan de reguliere gezondheidszorg.

 

Van de psychische klachten komen onder andere burn-out, depressie, stemmingswisselingen, etc. voor. Sta je eerder sceptisch tegenover deze behandelwijze? Dit heeft geen invloed op het uiteindelijke resultaat. Niets belet je om het een kans te geven om het evenwicht tussen lichaam en geest terug te vinden en komaf te maken met die klachten.

Behandeling door een paranormaal therapeut.

 Doelrichting is om de  energiestromen in het lichaam terug te optimaliseren en eventuele blokkades weg te nemen. Eenmaal de energie terug door het lichaam stroomt, activeert dit het zelf genezend vermogen van het lichaam. Afhankelijk van de aard en de intensiteit van de klachten zullen meerdere behandelingen nodig zijn om tot optimale resultaten te komen.

Wat ervaar je bij een paranormaal therapeut?

Vaak voelen mensen tijdens de behandeling zelf een soort van warmte of tinteling. In sommige gevallen komen ook gevoelens als boosheid, verdriet, ontspanning of vermoeidheid voor, dit is echter niets om bezorgd over te zijn. Een eerste behandeling kan zorgen voor een tijdelijk erger worden van de klachten, ook dit is perfect normaal en gaat terug over. Sommige mensen voelen ook helemaal niets na de behandeling terwijl het lichaam wel al volop zichzelf aan het helen is. Ook dit is volkomen normaal. De reactie op de behandeling verschilt van persoon tot persoon en is niet in algemeenheden te vervatten.

Zet die volgende stap, het universum zorgt voor jou.

Dit is het spirituele dat je roept, je hart die om je aandacht vraagt. Een uitnodiging. De uitnodiging tot het vinden van jouw waarheid, jouw thuis.

 

Zet hier je eerste stap om jezelf te zijn & te bewegen van brein naar gevoel 

 Boek hier jouw traject

5 Sessies - 90 min

Industrieweg 11E

3738JW  Maartensdijk

10 Sessies - 90 min

Industrieweg 11E

3738JW  Maartensdijk2

5 Sessies - 90 min

Industrieweg 11E

3738JW  Maartensdijk