Tantra 


Het verbindende moment van wijsheid waar je het leven eert, voorbij alle angsten. Door "JA" te zeggen op verbinding, zeg je "NEE" tegen afwijzing. Dit geeft de veilige bedding van ontvangen en geven. Dit geeft diepte in de tantrische versmelting. Door pijn en trauma delen kan het dit wel een lastig gegeven zijn - door overgave aan het tantrieke pad van leven neem je de leer tot je om open te staan voor de magie die het leven biedt.

Tantra zegt ja tegen het leven, tegen alles. Het geeft je het gevoel dat je voluit mag leven en dat alles in het leven er mag zijn. Tantra leert je dat een oordeel altijd iets zegt over jezelf en niet over de ander. Wat je in de ander ziet leeft namelijk ook altijd in jezelf.

Tantra vraagt je om eerlijk naar jezelf te kijken. Als je je openstelt naar jezelf en de ander zal je verbinding verdiepen en kun je het leven veel dieper gaan voelen.

Tantra is een levenswijze op zuiverheid en alles omvattende onvoorwaardelijke liefde. Het accepteren van alles zoals het komt zonder vooroordelen en daardoor anderen te kunnen begrijpen zonder dat je ego je in de weg zit. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij stromen.

Tantra maakt geen onderscheid tussen vitale levensenergie en seksuele energie. Het is puur, oer en krachtig en in haar natuurlijke stroom een bron van inspiratie en creatiekracht. Seksuele energie drukt zich namelijk niet alleen uit in vrijen, maar manifesteert zich in vele vormen in het dagelijks leven. We worden uitgenodigd om de krampachtigheid waarmee we onze seksuele energie en levensenergie onder controle houden los te laten en in plaats daarvan te onderzoeken, te doorvoelen, te ontmoeten, te herkennen en te omhelzen.

In de tantra leer wordt er vaak gesproken over de shiva en shakti activatie. Het mannelijke versus het vrouwelijke. Vanuit het sjamanisme faciliteer ik graag met het Universele als het mannelijke en moeder aarde als het vrouwelijke. Door deze werelden in jou te verbinden, ontwaak je de creatie in jezelf. De veiligheid van gronding, die onvoorwaardelijk lief heeft, haar energie die zij uitzend naar het vaderlijke die zijn licht laat schijnen, het geeft! Dit is het moment van samen smelten, de werkelijke verbinding - de creatie in jezelf eren en zo ook de ander.

Verbinding met moeder aarde waar alle herinneringen gegrift staan uit je karmische verleden - het zijn de herinneringen uit je vorige levens. Dat wat diep begraven ligt in de donkere aarde, is toegankelijk wanneer je je hiermee verbindt. Het licht van de Creator geeft je alles wat je kan zijn - is leidend in de verbinding die je in het "NU" aangaat.

Tantric Sacredness maakt deel uit van vrijwel elke spirituele traditie over de hele wereld. In de afgelopen decennia zijn elementen van Tantra vermengd of versmolten met elementen uit het Taoïsme, Indiaanse, Afrikaanse, christelijke, heidense en joodse paden als basis voor een nieuwe kijk op seksualiteit. Het is aftasten wat bij jou past in het pad die je tantrisch bewandeld. Het is een levenswijze die je aanneemt en hoe je je sexsualititeit omarmt.

Tantric Sacredness is de levenskracht en de levens energie in jou. Het vraagt het hart open te houden... voorbij alle angsten die ons hart gesloten kan houden. De tantrische houdingen van vertragen, alle zintuigen laten ontwaken, afstemmen op subtiele energie, oordelen en verwijten loslaten, dankbaarheid uiten voor het geschenk van het leven en genieten van het huidige moment zijn wonderbaarlijk voor hoe jij je levensenergie ervaart.

Tantric Sacredness is jezelf eerst ontvangen - jezelf op waarde plaatsen. Dat je elke prikkel ontvangt als gift, een prikkel die van onschatbare waarde is voor je spirituele groei. Die je energetisch vrij maakt van blokkades. Dit heeft de uitwerking in je dagelijks leven op elke laag, elk niveau, in elke sfeer van je zijns gevoel.

Spelregels voor evenementen - voor koppels of individueel:

Dat klinkt streng, dat is het vooral niet - ik ben wel graag duidelijk...

* Veiligheid is de basis van de sessie

* Niks moet!

* Grenzen & kaders worden gerespecteerd

* In alle respect voor elkaar is er een gever en een ontvanger, waarbij ik de gever ben en jij de ontvanger. Met andere woorden: ik geef en van jou wordt niets verwacht.

* Met het oogpunt als gever werk ik met kleding aan

* Er is geen aanraking op de genitaliën 

* Ik behoud me het recht om een afspraak te weigeren als het niet klikt. 

* Leeftijd: 18 plus

* 100% hygiëne is geboden en dat verwacht ik ook van jou.

*De 1 op 1 sessies zijn therapeutisch onderlegd - als therapeut heb ik dan ook een beroepsgeheim. Trauma's die naar de oppervlakte komen zijn welkom om gezien te worden. Samen kijken we hoe we naar een stroming kunnen gaan die werkt voor jou. 

*De sessies voor koppels en individueel worden gegeven vanuit therapeutisch & tantrisch oogpunt. 

*Discretie is geboden! Voor mijn administratie bewaar ik je voornaam, geboorte datum, mobiel nummer of mailadres en een kort verslag van de sessie. Dit is een beveiligd document en kan alleen door mij worden ingezien. Na drie jaar wordt dit verwijderd. 

* Afzeggen kan tot 24 uur van te voren.
 
*Een review op google of social media wordt wel enorm gewaardeerd!
 


Heb je vragen over een individuele sessie of een sessie als koppel stuur een bericht via whatsapp of via mail!