Sjamanistische Trance Reis


Een trancereis is een meditatieve vorm van reizen zoals de indianen dat deden, op het ritme van de sjamanendrum.  

Een Sjamanistische Trance Reis met geleide meditatie laat je reizen naar jouw diepere wereld van je onderbewuste. Een trance reis stelt je in staat om op een snelle en veilige manier je bewustzijn status te verhogen. Het ritme van de drum neemt je mee naar je binnenwereld, waar je denken wordt uitgeschakeld en je in een andere staat van bewustzijn zal terecht komen. Door het ritme van de drum ontstaat een bewustzijn waar je tussen waken en slapen wordt gebracht. In dit niveau van bewustzijn is de grootste ontspanning aanwezig, terwijl je geheel helder bij bewustzijn bent.

We starten de reis met een geleide meditatie om je goed te verbinden met Moeder Aarde en wordt je begeleid via visualisatie mee naar je innerlijke wereld. De Sjamanen drum brengt je in een andere staat van zijn waar je nieuwe inzichten en diepe ontspanning zal ervaren. In de Reis kom je in contact met je intuïtie en ervaar je een mystieke verbinding, kan je je spirituele Helper(s) en/of Krachtdier(en) ontmoeten en krijg je hulp in de vorm van symbolen en signalen. Zo kun je meer in balans jouw eigen Levenspad bewandelen.

Na het terug keren draag je de kracht en inzichten mee die de reis je gebracht heeft.

Het is  belangrijk dat de reiziger alle aandacht volledig terug naar zijn lichaam brengt en de tijd neemt om de kracht van de reis goed te integreren. Door oefening zal de reiziger steeds bewuster en meer van deze kracht in zich kunnen dragen. Het ware potentieel van de trancereis ligt immers niet in de reis alleen, maar vooral in hoe bewust de informatie en energie terug gebracht kan worden naar deze wereld, om hier geïntegreerd en geleefd te worden.

Tijdens de reis wordt er gewerkt met ,florida water, witte salie, palo santos, sweetgrass, chapacka, drums, ratels, zang en meditatie om de diepte van de reis te ondersteunen. 

Wil jij de reis ervaren, neem dan contact op voor een afspraak. 

Aho - Aho Mitakayo Oyasin

"Voor mij en al mijn zielsverwanten in verbondenheid".

Een Lakota gebed van eenheid en harmonie met alle vormen van leven: andere mensen, dieren, vogels, insecten, bomen en planten, en zelfs rotsen, rivieren, bergen en valleien.