Tantric Cuddle Party


Een aanraking kan niet alleen fijn zijn maar ook gezond. Het is echter niet altijd vanzelf sprekend... een knuffel kan ook eng zijn. Pijn en trauma kunnen oorzaak zijn dat er angst op zit. In een veilige bedding nemen we je mee hoe jij veilig kunt knuffelen. De essentiële vraag is dan ook wanneer laat ik toe en wanneer niet. Trouw zijn aan je eigen frequentie en zo ook hoe je deze uitdraagt aan een ander in verbinding.

Tijdens de tantric cuddle avonden bouwen we langzaam een veilige en vertrouwde setting met elkaar op. Waar er ruimte is voor jouw wensen. Je wordt gezien en gehoord. We werken met de "wheel of consent". Elke avond zal anders zijn, dit afhankelijk van de groepsdynamiek. En startpunt vanuit veiligheid.

De avond is bedoeld om veilig te cuddelen - je op te laden met levensenergie. Een stroming die ontzettend waardevol is omdat je het werkelijke verschil voelt. Zeker in de dagen erna. Het is een plek van gelijkgestemden om elkaar te ont-moet-en. Een plek waar je de verzachting, verstilling en vertraging vindt. Een plek waar je het geluks hormoon naar de oppervlakte brengt - los van oordelen. Je mag voluit genieten.

Tijdens de tantric cuddle workshop kijken we naar:
* Veilig knuffelen
* Een knuffel in oprechtheid geven
* Een knuffel in oprechtheid ontvangen

DEZE WORKSHOP IS VOOR JOU ALS;
* Om van je brein naar je gevoelswereld te gaan
* Je je eigen grenzen wilt leren kennen
* Je wilt leren omgaan met je eigen energie en in verbinding
* Een avond met gelijkgestemden
* Het is een innerlijke fluistering is die roept

Of je nieuw bent, of de ervaren tantrica... jij bent welkom! Ik ontmoet je graag!

Energy Exchange | 22 euro

Lieve groet,
Joanne May
Industrieweg 11E
3738JW Maartensdijk

www.joannemay.nl