Chackra Healing Massage


Een chakra healing massage is een fysieke massage. Er wordt met behulp van oliën op het lichaam gewerkt. Het doel van een chakra healing massage is om tot innerlijke rust te komen zowel in jouw energetisch systeem als op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Bij een chakra massage worden de 7 hoofdcentra van het lichaam gestimuleerd en vrij gemaakt. Ook wordt er energie gegeven aan de 7 hoofdcentra en hun energie wordt gestimuleerd via intentie en lichaamsmassage. Bij de massage verbinden we de chakra's met elkaar, zodat het lichaam in stabiele wijze in harmonie wordt gebracht.

Het aura is een mystieke tweede huid die ons beschermt. Binnen het aura bewegen onze chakra’s, de draaiende energiekolken die ons in balans houden. Trauma’s kunnen zwakke plekken veroorzaken. Daarom is het belangrijk om ze terug in evenwicht te krijgen. Tijdens de massage zal ik  je helpen om blokkades te herstellen, te openen, te reinigen, en zo ook de energiestromen weer te activeren. Zo wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd.
 

 

Wat zijn chakra's?

Wanneer we reageren door emoties, gedragingen of gebeurtenissen, zullen bepaalde delen van het menselijk lichaam meer energie opwekken dan andere lichaamsdelen. Wanneer iemand bijvoorbeeld reageert vanuit angst, dan voelt hij of zij dat het meest in het onderste deel van zijn of haar lichaam. Dit geeft dus aan dat ons lichaam bepaalde centrale plaatsen heeft waarbij bepaalde gedragingen en emoties behoren. Chakra's zijn niet stoffelijk en dat betekent dat je ze net zoals gedachten en gevoelens niet kan vasthouden. De energieën van de chakra's beïnvloeden onze gezondheid, fysiek, emotioneel, gedachten, gedragingen en nog veel meer.
 
Chakra's bestaan uit een vrouwelijk en een mannelijk deel. De Yin & Yang. Het zijn energiepunten in ons fysieke lichaam die verbonden zijn met de wervelkolom en ze staan in contact met diverse lichaamsfuncties. Zo corresponderen ze met zenuwpunten, organen, spieren, endocriene klieren en maken ze verbinding met emotioneel en mentaal aspect. Er zijn verschillende chakra's en de 7 chakra's zijn: Wortel chakra - Sacraal chakra - Zonnevlecht - Hart chakra - Keel chakra - Derde oog - Kruin chakra.

De chakra's hebben ieder hun eigen betekenis en kunnen allemaal op een andere manier beïnvloed worden.

Een chakra healing massage geeft innerlijke rust en levenskracht. Iedere chakra wordt op een zachte manier gemasseerd door cirkelende bewegingen.

 

Ben je benieuwd naar wat mogelijk is of wil je meer weten over de chakra healing massage?

 

Neem gerust contact op voor een afspraak.