Tantra Massage

Aanraking is liefde. Aanraking is bedding. Aanraking is aandacht.


Een tantra massage is een helende reis met een helende werking. Tijdens een sessie gaan we samen op reis. Een reis waarin jouw lichaam toegangspoort is. Mijn handen nodigen je uit in je lichaam te zakken. Te voelen. Te ademen. Te zijn. Nieuwsgierigheid en mildheid te brengen naar dat wat zich toont. Liefde breidt zich uit door aandacht en aanwezigheid. 

Wees welkom om je te laten aanraken. Te voelen wat er te voelen valt en in beweging te laten brengen wat wil gaan stromen. Vastzittende patronen, bevroren kindsdelen, levensenergie. Liefdevolle aanraking en aanwezigheid nodigen je uit om jezelf helemaal toe te laten en meer van je eigen heelheid te ervaren.

 

Dit is wat een tantra massage je geeft:

Je maakt een diepe verbinding op het niveau van lichaam, geest en ziel
 Je verlevendigt de stroom van je levenskrachtenergie

 Je laat opgeslagen, onopgeloste emoties en blokkades los 
Je hebt meer energie, expansie, levendigheid, en je voelt je lichter

 Innerlijke verbinding

Bewustzijn van je eigen behoeften, verlangens en grenzen
Je voelt meer veerkracht
Meer zelfliefde en zelfvertrouwen

Diepere intimiteit met jezelf en/of partner(s)

Waarheidsgetrouwe verbindingen en relaties

 

Let op: dit zijn therapeutische sessies - geen erotische dienst. Het is niet gericht om seksualiteit - wel om de verbinding met je levensenergie te ont-moet-en, een plek waar er geen oordelen zijn. Een veilige plek!

 

Werkwijze

Een tantra massage vindt plaats in een rustige omgeving; je ligt op een massage tafel in een warme en sfeervolle ruimte. 


Na een korte meditatie, waarin je dieper op jezelf en de massage afstemt, maken we eerst rustig verbinding en begroeten en eren we elkaar.

Wanneer we de frequentie voelen mag jij je overgeven aan mijn liefdevolle, koesterende aanrakingen. Ik volg mijn handen en de reacties van jouw lijf, vloeiende in beweging, intuïtief in beweging, afgestemd op de energie die gevraagd wordt. Met warme olie masseer ik op de ritme van jouw energie, op de klanken van ontspannende muziek. Je leert delen van jezelf kennen om in jouw tempo en tijd in overgave te gaan, en dat wat in jouw wilt ontvouwen. 

 

Een tantra massage wordt gegeven - gegeven om de schoonheid in jouw te eren - in pure naaktheid, uiteraard mag je gedeeltelijk gekleed blijven. In de sessie ben jij de ontvanger en ben ik de gever. Vooraf bespreken we waar je consent op geeft - wat jouw gezonde grenzen zijn waarbij jij je veilig voelt. 

 

Voel je welkom om de innerlijke roep van tantra te omarmen!

Tantra Massage

€ 120,00

Tantra Massage

€ 120,00

Ik neem binnen 2 dagen contact voor een afspraak.