Magische Massage

 

Ben je op zoek naar een heerlijk ontspannende massage die ook een laagje dieper gaat? Dan is een magische massage zeker en vast iets voor jou! Negatieve energieën worden afgevoerd, spanningen in je spieren verdwijnen en je komt terug in balans. Na een energetische massage voel je je dagenlang diep ontspannen!

 

Het is een massage waarbij ik eerst contact met jouw lichaam maak. Jouw lichaam vertelt mijn handen waar ik de energetische blokkade in jouw lichaam kan vinden. Door het verwijderen van deze blokkade kan de energie weer stromen. Het zorgt voor een diepe ontspanning en activeert zelf-healing. Daar waar nodig is, wordt via mijn handen energie gegeven waardoor het energiesysteem positief wordt beïnvloed, welke weer effect heeft op emotioneel niveau: klachten worden minder omdat lichaam een geest weer in balans worden gebracht. Ik wordt hierbij ondersteund door gidsen of voorouders. Zo is elke behandeling op jou afgestemd in dat wat jij op dat moment nodig hebt. 

 

"Er wordt intuïtief gemasseerd en gewerkt rond de energiebanen in je lichaam. Zit je ergens met een blokkade? Dan wordt deze op een zachte, aangename manier terug weggewerkt. Hierdoor ontstaat een diep ontspannen gevoel dat nog dagenlang blijft nazinderen."

We starten eerst met een gesprek, dit geeft een veilige bedding. Tijdens de massage ga jij op  de behandeltafel liggen. Je krijg een massage laken over je heen die tijdens de massage jouw energie vast houdt. Zo blijft het gebied wat niet gemasseerd wordt, bedekt en kan jouw energie bij je blijven terwijl je heerlijk ontspant!

 

Eenmaal op de behandeltafel maak ik met mijn handen contact met jouw lichaam.
Tijdens de behandeling luister ik naar wat jouw lichaam mij vertelt; het vertelt mij namelijk waar het extra aandacht nodig heeft. Daar pas ik de behandeling op aan. Ik pas reiki toe en werk op de hara - lijn, dit is de energetische lijn waar veel blokkades opgeslagen liggen, ook vanuit de voorouder lijn en de karmische lijn,  als in dit leven. 

 

Dan begint de massage. Als je voor het eerst komt, zal ik tijdens de massage vertellen wat ik ga doen en wat ik voel. Uiteraard kunt je tijdens de behandeling er voor kiezen gezellig te kletsen maar ook om stil te genieten van de massage en rustige muziek op de achtergrond. Tijdens de behandeling kan het zijn dat we gebieden tegenkomen die pijnlijk zijn, ik vraag je dan om rustig door te ademen. Alles wat ik los masseer (energetische ballast) haal ik via de armen of benen uit je lichaam.

 

Een magische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als:

 * Het verminderen van stress en spanningen

* Blokkades in je lichaam worden weggewerkt

* De energie in je lichaam gaat terug vlotter stromen

* Een rustgevend en ontspannen gevoel

* Het verminderen van neerslachtige gevoelens

* Een energieker gevoel

 

Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en zelf hierdoor niet tot rust kunt komen. Door deze massage worden de blokkades weggenomen en gaat de energie weer beter door je lichaam stromen. Hierdoor zal jij je gevoelens en emoties veel beter herkennen, erkennen en aanvaarden. Bijkomend voordeel is dat je lichaam sneller wordt gereinigd van blokkades.

 

De dagen na de magische massage:

Als je voor het eerst bent geweest, voel je de dag na de massage dat je een energetische massage hebt gehad.
Je lichaam is geactiveerd om de balans te herstellen. De helende energie doet zijn werk nog ongeveer 2 weken door.

2 à 3 dagen na de energetische massage voelt je lichaam weer als herboren. Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn om alle energieblokkades op te ruimen en je lichaam weer in balans te brengen.

 

 

Hoe vaak kan ik een massage nemen?

Ik raad je aan om de eerste 4 weken elke week een afspraak te maken. Daarna om de 6  weken als onderhoud. 

 

Bel of app gerust voor een afspraak!