Sjamanistische Stenen Massage


Stenen zijn de eerste zielen hier op deze prachtige aarde. De wijsheid die zijn dragen werkt op meerdere niveaus en lagen. De stenen die ik gebruik tijdens de massage hebben hierin aangegeven healing te willen geven. 

Ik werk graag met obsidiaan stenen, deze zijn sterk, inzicht gevend en reinigend. Het stimuleert persoonlijke ontwikkeling door (zelf)inzicht en het opruimen van bagage uit het verleden. Het brengt de waarheid, de kern of oorzaak van dingen (of ziekte) en verdrongen en weggestopte ervaringen en emoties naar boven. De steen kan als een spiegel werken en helpt ontdekken wie je werkelijk bent. 

De steen vermindert angst, blokkades, trauma’s en beperkende gedrags- en denkpatronen. De steen kan zeer krachtig werken en door de heftige emoties die naar boven kunnen komen en het feit dat sommige (zelf)inzichten ook erg confronterend kunnen zijn. 

Obsidiaan beschermt tegen psychische aanvallen, vermindert negatieve geestelijke of spirituele invloeden en neemt negatieve energie uit de omgeving (straling, wateraders, etc.) op. Het bevordert helderheid van geest en verscherpt de zintuigen.

Fysiek werkt de steen pijnstillend, kram opheffend, stimuleert de spijsvertering, ontgift en verbetert de doorbloeding. De steen kan hierdoor ook verwarmend werken bij chronisch koude handen en voeten.

De stenen nemen de zwaarte op en dragen bij dat jij dit kan afgeven, dit wordt overgedragen aan moeder aarde die het weer omzet in pure liefde. Ik gebruik hiervoor een zuid amerikaans ritueel. 

Vooraf smudge ik met witte salie en/of palo santo. 

Vaak zijn er wel meerdere sessies nodig om helemaal in balans te komen. Ik raad een periode van drie weken aan, zodat de healing die je ontvangen hebt ook kan intrigeren. Dit vraagt 4 a 5 sessies. 

Voel je welkom om een afspraak te maken.