Tantric Kashmir Massage | Workshop


Tantric kashmir massage workshop is een reis die je meeneemt om je lichaam te herontdekken, de intensivering van je gevoelens te ervaren om de essentie van leven te voelen. Naaktheid, het aangeraakt worden over je hele lichaam, stelt je in staat te vernieuwen, de onschuld, het geluk, de tastbaarheid van plezier te ontdekken.


Een reis om middels verschillende oefeningen, te stromen in harmonie van je eigen gevoeligheid en die van een ander. Het is het heilige contact hernieuwen, dit met de leer uit het sjamanisme en tantrische. Het kan zijn dan tantra nieuw voor je is, en wellicht ben je al ervaren. Tantra leeft is ons allemaal. Je bent welkom om de ervaring aan te gaan. 

 

Tijdens de avond bouwen we rustig in frequentie op. Dit doen we door elkaar te ontmoeten op zielsniveau. Daar waar lichaam, geest en ziel in verbinding komen en vanuit die pure, zuivere en essentiële zachte kracht te verbinden. Je consent geeft om je levensenergie, je creativiteit, om liefdevol in verbinding te zijn. Je leert wat jij fijn vindt en wat niet. Je leert om te luisteren naar de innerlijke fluisteringen. Je leert te luisteren naar de energie van de ander.

 

Stel jezelf de vraag... ben je klaar om het deel in jou te laten ontvouwen. Het deel wat gezien en gehoord wilt worden. Die verliefd wilt worden op je eigen lichaam, geest en ziel. En dat je werkelijk klaar bent met alle illusies en gaat voor wat werkelijk leeft in jouw. Je oerkracht. Je sacred feminine. Je sacred masculine. Zowel de lichte als de schaduwkanten van jouw levensenergie. Verwachtingen en resultaten loslaten om zo in de weet te komen dat alles veranderlijk is. Wanneer jij die roep voelt en jij daarop "Ja" krijgt is deze workshop wellicht voor jou.

 

Om mee te nemen:

*Een omslagdoek

 

Energy Exchange | 55 euro

 

Voel je welkom! Reserveer jouw plekje!

 

Hosted by Joanne May & Ilse Brundel

 

📍TIJD
19.15 - 19:30 uur | Aankomst 
19.30 - 20.00 uur | De ont-moet-ing
19.30 - 20.20 uur | Verbindings- en consent  oefeningen
20.30 - 21.20 uur | Eerste massage uitwisseling
21.30 - 22.20 uur |Tweede massage uitwisseling
22.20 - 23.00 |  Sharing cirkel

 

📢 VRAGEN
Bel of whatsapp  voor je vraag, met heel veel liefde zal ik erop reageren.