Medium


Vanuit mijn hart werk ik als Medium, het is mijn passie om vanuit licht en liefde te mogen spreken en boodschappen van gidsen en geliefden die overleden zijn over te brengen. 

Op 13 januari 1979 mocht ik mijn eerste ademhaling nemen in het mooie Suriname en inmiddels woon ik al meer als 35 jaar in Nederland.

Aftastend stond ik als klein meisje observerend om mij heen te kijken en de realisatie was er altijd... er is zoveel meer dan het oog kan zien. Door veel alleen te zijn oefende ik om één te zijn met mijn omgeving. Pas veel later begon ik te begrijpen wat die perioden van stilte en wachten betekend hadden. In die stilte raakte ik in een toestand van verruimd bewustzijn, waarin ik dingen kon waarnemen die verder reikten dan de gewone menselijke ervaring. 

Tegenslagen hebben mij gevormd door op reis te gaan hoe ik uniek kon zijn in dat wat ik mocht gaan delen. Een innerlijke reis bracht mij rust en balans. Een nieuw tijdperk diende zich voort om gehoor te gaan geven wat ik jarenlang onderdrukt had... er is voor mij geen weg meer terug. Ik ben vele wegen ingeslagen en heb ik vele mentoren mogen leren kennen, de mooiste indrukken neem ik mee in mijn reis. Een reis die oneindig is, het blijven groeien en het voeden van mijn ziel is een verrijking.  Hierin is het voor mij essentieel dat ik emotioneel, fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel in balans ben, een bewustwording waar ik dagelijks aandacht aan geef. 

  'Ieder mens verdient bevestiging en emotionele rust'

Een ieder van ons heeft bevestiging nodig! Wanneer een geliefde overlijdt blijf je vaak met vragen over, een leegte die soms ondraaglijk is. Graag geef ik je de antwoorden door die gegeven worden, zodat er rust mag zijn en dat nieuwe richtingen aangeduid mogen worden.

Boek hier je reading

*Ik neem binnen twee dagen contact met je op om een datum en tijd af te spreken!

Reading

€ 75,00

Reading

€ 75,00

45 - 60 Minuten

Joanne May

Industrieweg 11e 

3738JW  Maartensdijk

Telefonisch of Chatgesprek