Cuddle Party


Kom langs, ontmoet mensen, leer (en ervaar) het belang van aanraking en heb plezier. Of je nu een beginner of een gevorderde knuffelaar bent, een "cuddle party" is iets voor jou!


Een cuddle party is een gestructureerd evenement waarin genegenheid, intimiteit, grenzen en verbale/non-verbale communicatie worden onderzocht. Cuddle party zijn strikt niet-seksueel, zodat je kunt ontspannen en nieuwe mensen kunt ontmoeten in een leuke en hartelijke omgeving. Je krijgt de kans om koesterende aanraking en genegenheid te herontdekken, verborgen agenda's los te laten, voorzichtig alle uitdagingen rondom aanraking te verkennen en hulpmiddelen te verwerven voor een meer aanraking in je leven.‚Äč
Knuffelen is niet alleen fijn, maar ook nog eens heel gezond. Aanraking verlaagt stress en verhoogt het geluk. Maar knuffelen is ook een manier om jezelf beter te leren kennen. Durf jij je grenzen en verlangens duidelijk te maken?

 

Een paar bewezen voordelen van knuffelen:
- consensuele aanraking verlaagt de stress in je lichaam
- knuffelen versterkt je immuunsysteem
- knuffelen brengt je zenuwstelsel in balans
- knuffelen versterkt je hart
- knuffelen vermindert gevoelens van angst en eenzaamheid
- en bovendien draagt knuffelen bij aan trauma verwerking

 

Vanuit een veilige setting - wat de basis is van de avond, gaan we samen op een knuffelreis. Een zachte reis waar liefdevol aanraken centraal staat. Dit door eerst de verbinding met jezelf aan te gaan, zodat je dit vanuit puurheid kan delen met anderen. Knuffelen kent meerdere wegen, dit kan energetisch of door een fysieke aanraking. Dit gebeurt altijd met consent.
Nieuwgierig zijn, speelsheid zijn tools die worden ingezet, echter altijd vanuit jouw eigen tempo. Niks moet! De oefening zijn veranderlijk en de setting van de groep is alles bepalend.


Elementen die je in deze knuffelworkshop kunt verwachten: meditatie, mindfulness, dans, massage, ademhalingsoefeningen, somatisch bewustzijn, The Wheel of Consent en tantrische leringen.

 

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, je bent welkom. De beginnende knuffelaar of de ervaren knuffelaar. Ga mee op reis van innerlijke verdieping en ontmoet niet alleen jezelf maar ook anderen. 

 

Energy exchange | 22 euro

 

Ik ontmoet je graag.

 

Joanne May

Industrieweg 11e

3438JW  Maartensdijk