Zeven Vrouwelijke Archetypen Workshops

Herontdek je wijsheid,  je kracht, en de creativiteit van je ziel!

 

Wanneer je op deze pagina komt is er in jou een nieuwsgierigheid, een innerlijke fluistering. Het goddelijke vrouwelijk roept je te herinneren wie je bent en waarom je hier bent. Dit is je wake-up call om de vrouwelijke energieën tot leven te roepen. Een kantelproces om je kostbare leven te leven met vreugde. Op zoek gaan naar jouw waarheid. Te dansen met je schaduwen. Onbevreesd lief te hebben. En de belangrijkste vraag is... ben je er klaar voor? 

 

Ben je er klaar voor om jezelf eindelijk het leven terug te geven dat jij te leven hebt? Te ontdekken waar gemis, gebrek en angst je klemzetten? De schaduwen die je achtervolgen te transformeren? Jouw persoonlijke werk te doen zodat jij vrij wordt van de mentale rollercoaster die je waardigheid verplettert en je kleinhoudt? Ben je klaar om "JA" te zeggen tegen vreugde in plaats van angst, liefde in plaats van haat, genade in plaats van moeite?

 

Een transmuterende reis die je creativiteit aanwakkert, vanuit het perspectief van zeven vrouwelijke archetypen, meid, moeder, wijze vrouw, jaagster, mystica, minnares en koningin. Het onderzoeken van de zeven vrouwelijke archetypen zal je helpen om je huidige patronen beter te begrijpen. In dit proces ga je zien hoe en waarom je relaties aangaat, je loopbaan vormgeeft en mind-bodyprocessen verwerkt. We zijn in wezen een combinatie van alle vrouwelijke archetypen en we kunnen ze in elke stadium van ons leven benaderen. Tijdens de workshops werken we ook met de vijf elementen - aarde, water, vuur, lucht en ether - bij de alchemie van heling, genereren we een oneindige bron van energie. 

 

Voor wie zijn de workshop de zeven vrouwelijke archetypen?

 

*Wanneer jij je grenzeloze wijsheid wilt leren verkennen 

*Wanneer jij opvallende openbaringen wilt ontvangen

*Wanneer jij je kompas wilt wilt leren kennen die je leidend is naar wie je bent, waar je naartoe gaat en hoe je komt waar je wilt zijn!

*Wanneer jij beperkende patronen, vooringenomen hokjes, maatschappelijke normen wilt los laten

*Je natuurlijke, nieuwsgierige, je wezenlijke zelf activeren

 

Ieder archetype is een stapsteen in de kronkelende rivier van grote levens gebeurtenissen. Door deze reis aan te gaan kom je terug in vertrouwen en het leven om te armen als een levende ceremonie, een avontuurlijke reis, een onstuimige hart ervaring, een hernieuwd gevoel van mysterie en het herinneren van magie. 

 

In groepsdynamica en spiegelingen ligt een leerrijke wereld. Zowel voor mannen als vrouwen die hun vrouwelijke energie willen verkennen. Voel jij de innerlijke roep? Je kunt deelnemen door ze alle zeven te ervaren, losse workshops kunnen uiteraard ook. Kan je een keer niet? Geen probleem, in het najaar wordt het nog een keer online gegeven! Check de datums onder online workshops!