Truffel Ceremony


Een reis om de dieptes van jezelf te leren kennen

 

Truffel ceremony is een reis die je meeneemt van brein naar gevoel. Daar waar de verloren/ vergeten delen zijn van jezelf. We leven in de westerse maatschappij waar we veel te veel met onze gedachten bezig zijn. Onze gedachten springen van de ene denktak naar de andere denktak. Wat nogal vermoeiend is. Dat niet alleen! Ook de beperkingen van anderen en van jezelf. Je raakt dan wel eens verdwaald van je werkelijke gevoel. Je "ZIJNS" gevoel - je essentie - je bron. 

 

Een truffel ceremony is een spirituele ervaring of therapeutisch.  Een psychedelische ceremonie waarbij gebruik wordt gemaakt van truffels is dus in te zetten op verschillende manieren. Deze reis naar het onderbewuste van jezelf kan spannend zijn, nieuwe inzichten opleveren of gebruikt worden als een zeer sterke therapie tegen diverse psychische aandoeningen. Met de juiste voorbereiding en setting tijdens de truffel ceremony kunnen we ongekende resultaten boeken om te groeien in het leven.

 

Elke reis truffel ceremony is anders. In de begeleiding werk ik graag vanuit een holistische visie met ademhaling oefeningen, bodywork, energetisch werk. Geïnspireerd door het sjamanistische pad - is de setting en begeleiding daar onderdeel van. Met respect voor ceremonie en ritueel.

Dit om jou met de juiste inzichten en aanduidingen een stukje dichterbij je mooiste versie te komen."Voel je de roep van de truffel? Dan ben je niet zomaar op deze site beland. Er huist iets in jou onderbewustzijn dat naar de oppervlakte wilt komen. Om gezien en gehoord te worden." 


Truffel ceremony

Een truffel ceremony - De dosering bepaal jezelf - dus ook de diepte van je reis. De duik naar binnen met het plantenmedicijn.  De intensiteit en diepte is afhankelijk van het aantal truffels die je neemt. Hierin wordt je uiteraard begeleidt.

Truffels zijn een bijproduct van paddo’s: paddo’s groeien boven de grond en truffels groeien onder de grond. Beiden bevatten psychoactieve stoffen die je naar een andere staat van bewustzijn kunnen brengen. Truffel ceremonie neemt je mee in staat om diepliggende kwesties aan te pakken, ver voorbij wat mogelijk is met alleen gesprekstechnieken.


Is het verslavend?

Het antwoord daarop is nee. Uit meerdere studies is gebleken dat het zowel lichamelijk als geestelijk geen schade of een verslavend effect heeft.

De truffel ceremony reis met een uitgerust en zachte bedding vanuit juiste intenties maakt het waardevol. Zo kun je je reis met overgave aangaan.

Er worden weinig tot geen bijwerkingen de volgende dag ervaren. Een rust dag is aan te raden.

 Je dromen zullen intenser zijn. 

De truffel ceremony geeft je visuals, licht verhoogde zintuigen en een euforisch gevoel. Het geeft de mogelijkheid om vanuit een ander perspectief te kunnen kijken wat kan resulteren in nieuwe ideeën en concepten. Het besef van tijd verdwijnt langzaamaan .


Contra Indicaties

Je kunt niet deelnemen aan een truffelceremonie wanneer je:

*Zwanger bent of borstvoeding geeft
*Medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels, zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk
*Nu of in het verleden te maken hebt gehad met psychoses, schizofrenie of borderline of wanneer er een indicatie is dat je hier aanleg voor hebt;
*Allergisch bent voor schimmels;
*In de laatste 24 uur andere verdovende middelen hebt gebruikt. Verdovende middelen waaronder alcohol en cannabis.


*Bij twijfel raadpleeg altijd je huisarts. 

*Ben je in verwachting dan kan je niet meedoen.

*Bij hart klachten kan je niet meedoen.

*Bij psychologische klachten - raadpleeg eerst je huisarts. 

*3 dagen van te voren geen alcohol of drugs.

*Een vereiste is dat je een gezondheidsverklaring tekent. 

 

Mocht je vragen hebben stel ze gerust.

In jouw onderbewustzijn liggen de mooiste schatten verborgen! 

Voor wie is de " Truffel Ceremony?"

*Als je nieuwsgierig bent naar je hoogste goed.

*Oude pijn en trauma delen wilt helen. 

*Blokkades opheffen.

*Inzichten krijgen op je vragen.

*Helende energie.


Wat kan je verwachten?

*Je derde oog wordt vaak geactiveerd - dit heeft een hallucinerend effect.

*Truffel ceremony kunnen je tot een diep niveau raken - je ervaart het aardse leven anders.

*Ze kunnen wegen openen naar diepere bewustzijnslagen en nieuwe energie geven.

*Truffel ceremony geeft je sterke visuals, over het hele lichaam en de verbinding met de natuur.

*Het belangrijkste advies is echter: heb geen verwachtingen! Verwacht geen wondermiddel dat al je problemen oplost. Ga er open in en focus vooral op je lichamelijke sensaties. Uit je "Brein" gaan, dan heb je een mooiste reis. Je wordt hieruit uiteraard ook begeleid.

*De reis duurt 8 tot 10 uurtjes - afhankelijk van het de uitwerk tijd.ige luxe.


"Truffel ceremony geeft jou de tools om contact te komen met jezelf en de natuur. Het zorgt voor een diepgaande en intense reis. Het neemt je mee op een prachtige reis die je nooit zult vergeten".


Koppel sessie

De verbinding kwijt? Een lange weg van relatietherapie zie je niet zitten? Speciaal voor stellen in de relationele sfeer een privé truffel ceremony voor 2 personen gericht op een diepere verbinding met elkaar en verdieping in de relatie.

Een heldere blik om in de toekomst samen de neuzen 1 richting op te laten gaan. Inzichten en aanduidingen om ruimte en verbinding te integreren in jullie samen zijn.

In de begeleiding gaan we een gesprek aan - in transparant zijn - open zijn - geven - ontvangen - niet meer vluchten - bevriezen - boos worden. Het doel is liefde en verbinding. Naar de angel gaan van het probleem waardoor het niet stroomt.

Opnieuw beginnen, met nieuwe visies, nieuwe bewegingen vanuit jullie eigen bron.


Investering in jezelf

De truffel ceremony sessies zijn  per persoon en zijn all-in tarieven waarbij inbegrepen:

  • De persoonlijke voorbereiding - intake gesprek
  • Truffel ceremony  sessie van 8 uur - 10 uur
  • Opening van "Sacred Space"
  • Ademhalings oefeningen - bodywork
  • Soundhealing
  • Aromatherapie
  • Ervaren begeleiding
  • Maaltijd na de ceremonieTelefonisch integratiegesprek

Tarieven

In groepsdynamiek: € 150,-

Individuele ceremony: € 300,-

Koppel ceremony: € 200,- p.p.

Begeleiding op locatie: prijs afhankelijk van aantal personen

 

*Ticketlink | Onder het kopje "Agenda".

Indien er een zakelijke factuur gewenst is, brengen ik 21% BTW in rekening