Innerlijk Vuur

 


Innerlijke Wijsheid | Workshop "Innerlijk Vuur"


17 Februari 2024 | 10.00 uur - 16.00 uur


Innerlijk vuur ter ere van de zonnewende - een perfect moment om na te denken over onze relatie met Spirit. Wat is Spirit? Wat is een ceremonie? Waarom gebruiken we vuur en ceremonie?


De antwoorden op deze vragen zijn complex en multidimensionaal - het kent vele antwoorden! Dit is de aard van het grote mysterie. Je kan het niet weten. Je kan het alleen maar ervaren. Het belangrijkste aspect van het Sjamanistische pad is dat het er een is van directe ervaring. Dit is een dynamisch proces en er is maar één regel: dat je het ook daadwerkelijk doet en er niet alleen over blijft praten. Terwijl je het doet, verandert je ervaring van Spirit en ceremonie, tijdens de reis kom je tot herinnering met jouw innerlijke vuur.


Een ceremonie met je innerlijke vuur is een gebeurtenis om iets heiligs te vieren en te eren. Tijdens de ceremonie stap je de heilige tijd binnen en ervaar je het oneindige. Tijdens de ceremonie ervaar je hoe je lichtlichaam groeit, voel je de verbinding met alles wat is. Je realiseert je dat alles heilig is en dat het hele leven een ceremonie is. Om dit te ervaren wordt je uitgenodigt naar je binnen wereld. Met je innerlijk vuur te verbinden ga je de levende aard van het vuur ervaren. Vanuit innerlijke verbinding de aanwijzingen oproept, ben je in verbinding met de levenskracht van oneindige vlam.


Vuur is een element. Het leeft. Het heeft de kracht om energie en materie in zeer korte tijd te transmuteren. Vuur verteert zware energie en transmuteerd het weer in licht terwijl het je gebeden ziet en hoort. Het is niet belangrijk hoe groot je vuur is, wel de intentie die je erin stopt. Onze vuurceremonies zijn opstapjes om elk moment van jouw leven een bewuste creatie te laten zijn. Bewuste creatie met het goddelijke is de hoogste vorm van het heilige. Naarmate je je lichaam met innerlijke wijsheid versterkt, wordt je bewust. Ervaar wat dit voor jou kan betekenen.


We gaan tijdens deze workshop van brein naar gevoel. Werken we met innerlijke wijsheid, kundalini energie, meditatie, breathwork, ademwerk.


We verwelkomen je!


Erik Roesink & Joanne May


Investering in jezelf
De prijs is € 75,00 euro per persoon.*inclusief lunch


Ticketlink | www.innerchanges.nl