5 Elementen

 

Innerlijke Wijsheid | Workshop "5 Elementen"


9 Maart 2024 | 10.00 uur - 16.00 uur

 

Waarom de "Innerlijke Wijsheid" workshop "5 Elementen"?

De workshop de 5 elementen neemt je mee om de verbinding met jezelf  en de natuur in jouw als creatie in balans te brengen. De elementen lucht, water, vuur, aarde en ether.

Deze elementen zijn met elkaar verbonden.  In de natuur en in het leven. Als alle elementen in balans zijn, leven we in harmonie. Letterlijk en figuurlijk.

 

"Door de leer en de kennis van de element met de creatie in jou in verbinding te brengen ervaar je een gevoel van vervulling".

 

Wat leer je tijdens de workshop "5 Elementen"?

 1. Je leert je eigen wateren te waarderen - weet koers te geven aan je gevoelswereld. Het is het voelen en ervaren om op het ritme van je werkelijkheid te stromen.

2. Element lucht neemt je mee om je mentale toestand te ventileren en de waarheid te horen - voorbij de illusie van de negatieve innerlijke stem met sterke overtuigingen. 

3. Het element vuur  brandt voor  je spirituele staat en je heiligheid. Je leert hoe je met je innerlijke vuur kan spelen. Wat je energie geeft en wat je vuurtje dooft. Het vraagt je om trouw te zijn aan de essentie van je zijns gevoel. 

4. Het element aarde - kijk hoe diep jij durft te vertrouwen en dit kan verankeren in veiligheid - veilig in jezelf. Voorbij zekerheid naar de opbouw van gezond leven. Moeder aarde rijkt je de vruchten aan. 

5. Het element ether is een samenkomt van alle elementen. Het is thuiskomen in bewustzijn en creatie.

 

Voor wie is de "Innerlijke Wijsheid" | Workshop "5 Elementen"

 

* Wanneer je balans in jezelf wilt vinden

* Zoekt naar inzichten

* In contact met de elementen wilt komen

* Met gelijkgestemden een dag in de natuur

* 1 zijn met je oerkracht

 

Geïnspireerd door het sjamanistische pad begeleiden wij je gedurende  de dag op het pad van het Medicijnwiel. Beginnen we met het verbinden van het vuur - in meditatie en met ademwerk. Een waardevolle reis!

 

Investering in jezelf
De prijs is € 75,00 euro per persoon.


We hopen je te mogen ontmoeten.

 

Hartsgroet,
Erik Roesink & Joanne May


*Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!

 

*Ticketlink www.innerchanges.nl