The Monkey Mind | Workshop "Narcisme"


Uit de schaduw treden van narcisme.... pfff dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Dat vraagt om te stappen uit een blinde vlek, is het niet? Klein gehouden door misleiding en manipulatie - je voelt je verdoofd! Niet wetende meer wie je bent. Je eigenwaarde is aangetast en het pad die je bewandelt is onduidelijk. Je zelfvertrouwen en zelfbeeld is ver te zoeken. Hoe nu verder? Waar begin je? En nog belangrijker hoe zorg je ervoor dat dit je niet nog een keer overkomt?


Wil jij uit die grijze wolk stappen? Van overleven naar leven gaan? Weg uit de sferen van narcisme? Zoek dan niet verder! Deze workshop zal je dat geven wat je zoekt om van brein naar gevoel te gaan. Zodat jij weer kan kiezen vanuit je ware zelf. Je gaat ontdekken wie je bent en er ontstaat vrede met je verleden. Deze heling brengt je dichter bij je werkelijke essentie! Je leven krijgt vorm en wordt weer de rijkdom die het bedoeld is te zijn, volledig en verbonden in vrijheid!


The Monkey Mind | workshop "narcisme" leert je om bewuste keuzes te gaan maken. Door van je brein naar gevoel te gaan. Je zult veel eerder herkennen wat toxisch is.


Als je eens bedenkt dat wij elke dag, ongeveer 50.000 verschillende gedachten hebben. Je zou je kunnen voorstellen dat elke gedachte een tak is. Dat jij, of in ieder geval de aandacht van je bewuste geest, een aap is. Die de hele dag van “denktak” naar “denktak” slingert. Dit klinkt misschien leuk en vrolijk. Maar onze gedachten zijn vaak gevuld met angst vanuit pijn en trauma delen. Die analogie van die aap is natuurlijk prachtig, maar het is knap vervelend als deze aap over onze gedachten heerst. Terwijl ons gevoel, onze authentieke ik, ons bewustzijn de leiding zou mogen hebben. Hier zit een waardevolle lessen in. Je bewustzijn is heel trouw aan wat jij nodig hebt.


"Het doorvoeren van innerlijke veranderingen in je leven hoeft niet veel “werk” te zijn. Of een moeilijk en pijnlijk proces. Het kan ook een avontuur zijn! Jij kunt je eigen avonturier zijn! Je eigen schatgraver! "


Waarom "The Monkey Mind | Workshop "Narcisme"?


Deze workshop geeft de inzichten om de complexiteit van narcistisch gedrag te herkennen; van narcistische persoonlijkheidsstoornis, kwaadaardig narcisme tot het meest pathologische, en de effecten van dat gedrag op de slachtoffers.


In deze workshop kijken we naar zaken als:
• Hoe herken je het verschil tussen gezond narcisme en pathologisch narcisme.
• Wat trekt een narcist aan in zijn prooi?
• Hoe narcistisch gedrag vroeg in een relatie te herkennen.
• Waarom hebben narcisten slachtoffers nodig als "narcistische voorraad"?
• De effecten van narcistisch misbruik op het slachtoffer.
• Begrijp de significante effecten van een opvoeding door en/of een hechte relatie met een narcist.


Voor wie "The Monkey Mind | Workshop "Narcisme"?


We kennen allemaal wel iemand die dit gedrag vertoont, in mindere of extreme mate. Dit maakt de omgang lastig. Je weet niet wat je kan verwachten van deze persoon. Je loopt op je tenen. Je veilig en vertrouwd voelen is niet aan de orde. Wanneer jij wilt leren omgaan of hoe je uit deze relatie komt. Dan is het waardevol om inzichten te krijgen hoe narcisme werkt. Dit draagt mee aan het los maken van een toxische relatie. Je weet daarmee je grenzen beter aan te geven.


In de workshop gaan we in op;
1. Echt begrip krijgen van het gedrag dat verband houdt met een narcistische persoonlijkheidsstoornis.
2. Begrijp hoe narcisten verleiding en manipulatie gebruiken om hun slachtoffers in grip te houden.
3. Inzicht krijgen hoe je narcisme kunt herkennen en vervolgens hoe je weerbaarder kunt worden binnen de relatie, of daarbuiten, als je besluit de relatie te beëindigen.


Investering in jezelf
De prijs is € 75,00 euro per persoon.*.


Na je betaling online is je aanmelding definitief.
We hopen je te mogen ontmoeten.


Hartsgroet,
Erik Roesink & Joanne May


*Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!

*Ticketlink www.innerchanges.nl