Waarom de "The Monkey Mind" workshop "Het Medicijnwiel"

 

Wij zijn allemaal energie (een Spirit) van de Great Spirit, net als de dieren, planten en stenen. Ons fysieke lichaam is het vervoermiddel van onze Spirit, om zo ervaringen op te doen waar lessen uit geleerd kunnen worden, om steeds wijzer te worden, en het medicijnwiel kan ons hierbij helpen. Het medicijnwiel symboliseert als het ware onze levensweg. Het heelt daar waar je in balans mag komen. 

Een mooie plek in Riethoven waar naast een vuurplaats, twee zweethutten ook een krachtplek staat - het medicijnwiel. Het is een reis die je neemt en waarmee je je verbindt met alles wat bezield is. 

De cirkel kent diverse wegen, de weg die je volgt door je Spirit te volgen wordt de "Red Road" genoemd of de "Beauty way". Dit is niet de makkelijkste weg, en daarom zullen veel mensen kiezen voor de zogenaamde sluiproutes, omdat alleen de tastbare dingen belangrijk zijn.

Voor de indiaan heeft het woord Medicijn een heel andere betekenis dan die van de westerse wereld. Het betekent een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken, het betekent ook hogere kennis en wijsheid. Dus het medicijnwiel kun je omschrijven als de cirkel van kennis die kracht geeft en alles omvattend is.

Het medicijnwiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De 36 punten van kracht hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel. Al voor de prehistorie maken sjamanen en andere natuurvolkeren gebruik van het medicijnwiel. Vanuit elke traditie is de leer dan ook anders. Wat overeenkomt is de cirkelvormige krachtplaats - een plaats die jouw levensloop zichtbaar maakt. Waar je uit balans brengt in zicht komt en geheeld wordt.

 

Erik Roesink neemt je mee  vanuit de Lakota traditie en Joanne May neemt je in de middag mee volgens de Laika indianen uit Zuid Amerika.

 

Voor wie is de "The Monkey Mind | Workshop "Het Medicijnwiel"

 

De invloed van het wiel - werkt door in de dagen en weken die volgen. Het medicijnwiel is een krachtig instrument om balans te herstellen, zowel geestelijk als lichamelijk, bewust en onbewust.

 

* Wanneer je balans in jezelf wilt vinden

* Zoekt naar inzichten

* In contact met je spirits, krachtdieren en voorouders wilt komen

* Met gelijkgestemden een dag in de natuur

* 1 zijn met je oerkracht

 

Geïnspireerd door het sjamanistische pad begeleiden wij je gedurende  de dag op het pad van het Medicijnwiel. Beginnen we met het verbinden van het vuur - in meditatie en met ademwerk. Een waardevolle reis!

 

Investering in jezelf
De prijs is € 75,00 euro per persoon.

Na je betaling online is je aanmelding definitief.


We hopen je te mogen ontmoeten.

 

Hartsgroet,
Erik Roesink & Joanne May


*Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!

 

*Ticketlink www.innerchanges.nl