Soul Retrieval & Soul Mission

 

Innerlijke Wijsheid | Workshop "Soul Retrieval & Soul Mission"


9 December 2023 | 10.00 uur - 16.00 uur

 

Waarom de "The Monkey Mind" workshop "Soul Retrieval & Soul Mission"?

Er bestaat zoiets als de blauwdruk van de ziel, en ieder mens heeft zo’n blauwdruk. Het is de eenvoudige vooronderstelling dat iedereen hier op aarde een bepaalde missie te vervullen heeft. De meeste mensen zijn hun blauwdruk vergeten. Ze weten niet waarvoor ze hier zijn en wat hun missie is. Maar die is nog steeds in het onbewuste aanwezig. Onze ziel heeft die voor ons bewaard.

Het geeft diepe vervulling je leven vervolgens in overeenstemming daarmee in te richten en gelukkig te zijn. Zo’n blauwdruk is niet iets statisch, maar wel een dynamisch en levend organisme dat het hele leven vorm en richting kan geven en dat met elke stap die je zet het bewustzijn daarover laat groeien. Want het is een oude wet dat je meer inzicht krijgt naarmate je leeft naar het hoogste inzicht dat je hebt.

 

We kijken tijdens de workshop naar:

 *Karmabanden: dit zijn de connecties die je hebt gemaakt in je levens en welke je nog altijd met je mee draagt, dit kan voor grote  blokkades zorgen.

*Zielsessentie: dit het hetgeen wat je JOU maakt, de identiteit die jij elk leven bij je draagt, denk maar aan je persoonlijke humor, je manier van uitdrukken en andere kenmerken wat jou uniek maakt.

*Interesses en talenten: dit heeft alles te maken met wat jij hier behoort te doen op jouw levensmissie of het pad daarna toe.

*Levensmissie: de taak die jij hier hebt uit te dragen of te volbrengen.

*Harts verlangens: je harts verlangens bieden jouw mogelijkheden en richting om vanuit jouw zielsessentie te gaan leven.

*Levenslessen: de lessen die jij voorgeschoteld krijgt om van te leren, deze zullen steeds terug cirkelen op jouw pad totdat jij ze aangaat.

 

Voor wie is "The Monkey Mind | Workshop "De blauwdruk van je ziel"?

Hoe meer levens je erop hebt zitten, hoe meer karma je hebt en onverklaarbare wijsheid en ervaring in waar jouw interesses en talenten liggen.

Het kan ook zo zijn dat jij al vele levens dezelfde levenslessen moet leren, simpelweg omdat je ze niet aangaat. Dit heeft alles te maken met onze vrije wil! Wij zijn hier ‘vrijwillig’ om te leren en te ervaren en soms gaan we op in de ervaring en zien we groei en ontwikkeling als iets ontzettend spannend en angstig dat we onze lessen niet aangaan.

Om te voorkomen dat je ieder leven veilig in je comfortzone blijft hangen is je een persoonlijke levensmissie meegegeven. Dit zorgt ervoor dat je er een diep verlangen in jouw schuilt om die uit te dragen, wat maakt dat jij niet gelukkig bent met het perfecte leven wat jij voor jezelf gecreëerd hebt als het niet overeenkomt met wat voor jou is bedoeld.

Geluk komt wanneer jij vanuit je authentieke zelf; jouw zielsessentie gaat leven om je levenslessen te leren en via jouw harts verlangens (welke overigens steeds kunnen wijzigen afhankelijk van jouw groeiproces en keuzes) op weg gaat naar jouw zielsmissie.

 

Deze workshop is voor jou als:

* Je blauwdruk wilt begrijpen

* Middels visualisatie je hoogste goed wilt inzien

* Als je wilt weten of je zielscontract nog klopt met het leven die je nu bewandelt

* Van brein naar gevoel - leven met je hartsverlangen

 

We gaan tijdens deze workshop van brein naar gevoel. Werken we met NLP technieken, meditatie, breathwork, ademwerk.

 

Investering in jezelf
De prijs is € 75,00 euro per persoon.


Na je betaling online is je aanmelding definitief.


We hopen je te mogen ontmoeten.

 

Hartsgroet,
Erik Roesink & Joanne May


*Inclusief lunch - zijn er allergie of dieetwensen, dan horen wij dit graag vooraf!

 

*Ticketlink www.innerchanges.nl