Advies voor een optimale beleving


Advies voor optimale beleving

Wij adviseren je om vanaf zaterdag voor de retraite plant-based te eten. In het aanmeldformulier staat alle informatie vermeld, die je krijgt na aankoop van je online ticket.

Maaltijden, alcohol of drugs

Drink 3 dagen van tevoren geen alcohol of gebruik geen drugs, voor een optimale beleving en innerlijke reis. Eet licht en voedzaam zodat je de reis optimaal kan beleven en er het meeste uithaalt voor jezelf. We adviseren om zoveel mogelijk plant-based te eten 3 dagen voor je ceremonie en de dag zelf. Hoe schoner je lichaam is, des te fijner je reist dan hoef je er namelijk niet meer doorheen tijdens je reis. De maaltijden zullen afgestemd zijn op de reizen die innerlijk worden gemaakt gedurende deze retraite en zijn van biologische aard.

Gezondheidsklachten?

Zijn er gezondheids- of psychische-klachten of is er sprake van medicatie gebruik of dieet wensen graag dit even van tevoren aangeven op het deelnameformulier wat je ontvangt na je online aankoop.

*Bij twijfel raadpleeg van tevoren je huisarts

*Een voorwaarde voor deelname is dat je tekent in gezonde toestand te verkeren.

Heb je vragen stel ze gerust via de mail door te mailen naar erik@innerchanges.nl of ja_may@live.nl

Seks & Masturberen

Het is aan te raden om 3 dagen voor de ceremonie dit niet te doen. Door seks of masturbatie tot drie dagen voor de sjamanistische retraite te hebben, neem je de energie van je partner mee, die blijft tot drie dagen actief in je energetische lichaam. In je eigen draagkracht staan is waardevoller. Wees je ook bewust dat je vooral de eerste drie dagen na de retraite open staat. Seksuele activiteiten kunnen anders ervaren worden! Ons advies is om na de retraite enkele dagen vrij te hebben minimaal 1 en maximaal 3 of meer om zo alle indrukken en ervaringen te verwerken voor dat je weer het dagelijks leven instapt.

Vrouwen tijdens hun maantijd

Vrouwen in hun maantijd zijn welkom, graag wel even aangeven van tevoren. Je kunt de Sjamanistische Retraite van de Ziel doen als je in je maan dagen bent. Houd er rekening mee dat je gevoeliger kunt zijn op deze dagen, maar ook extra krachtig bent. Voel aan of dit voor jou wel of niet goed voelt om een innerlijke reis te maken als je in je maandagen bent. De eerste drie dagen van je menstruatie ben je gevoeliger en sta je meer open voor energieën.