Sjamanistische Retraite van de ziel

 


"Als je op deze pagina bent beland omdat je op zoek bent naar een sjamanistische reis, dan hebben we een vraag voor jou; Weet je "ECHT" waar je om vraagt en ben je "ECHT" klaar om het te ontvangen?" Want alles waar je om vraagt dat zal je ook gegeven worden. Dus bereid je voor om het allemaal te ontvangen."


Opzoek naar een unieke retraite? Kom dan naar de Sjamanistische retraite van de ziel  van 12 t/m 18 september 2022!


Even weg van alles in de wereld en naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt.


Verscholen in de bossen rond Eindhoven, ligt hier de plek waar deze retraite plaats zal vinden, volledig verzorgd en begeleid in je persoonlijke proces nodigen Erik Roesink & Joanne May en mede begeleiders je van harte uit. Maak de reis van je leven, door jezelf te initiëren op alle lagen in deze Retraite. Gebruik makend van al je zintuigen, je lichaam, je ziel, je hart, je hoofd en jezelf.  Wordt je uitgenodigd om de grootste schatten in jezelf te vinden en ze te belichamen in deze week.

 

Sjamanistische Retraite van de Ziel wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben en een verbinding met de natuur wilt herstellen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze sjamanistische retraites over gaan. In feite maakt het niet uit wie je bent, wat je doet, wat je deed of waar je naar toe wilt of nog niet weet waarnaar je pad toe leidt…. Het staat voor verbinding en genezing. Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen, kracht & totemdieren, zal je een essentieel aspect van je reis hier op aarde begrijpen. Onze retraites bieden voor een ieder die inzichten. Sta je open voor het bredere perspectief waarbij het zielenleven meespeelt in mentale, emotionele, fysieke, spirituele en energetische zin die we als mens ervaren? En wil je met jezelf de diepste dieptes in om blokkades te herkennen? Wil je een retraite week ondergaan waarmee je diepere toxische emotionele lagen en daarbij behorende gedachten- en gedragspatronen in positieve zin kan laten stromen, loslaten en ombuigen? Zodat jij je makkelijker kunt uiten, bewegen en handelen.

Sjamanistische Retraite van de Ziel staat voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!

 

Waarom een Sjamanistische Retraite van de Ziel

Deze retraite is een helende reis van hart & ziel, om je oude huid en lagen af te werpen, de elementen in jezelf weer in balans te brengen en contact te maken met je innerlijke wijsheid. Thuiskomen bij jezelf, authentiek leven en staan voor wie je bent en wat je ware missie op aarde is. Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid.

Wil jij nog meer rust? Vertrouwen? Geluk en flow ervaren? Met compassie voor jezelf en compassie naar al jouw relaties? Wil je nog meer verbinding voelen met dierbaren, je medemens en ook met de aarde, de natuur en je ware zelf? Wil je je focus van vastzitten in oud en opzoek naar bevrijding loslaten? Ben je al langer opzoek naar nieuw en in verbondenheid leven met jezelf en de wereld om je heen en wil je dit ook echt gaan ervaren? Wil je je levenslessen tot in de diepste diepten leren kennen en tevens verbonden zijn met jezelf en met alles wat is. Zodat je nog sterker op jouw pad, jouw missie, jouw rode draad in je leven komt te staan?

Allesomvattend leert de Sjamanistische Retraite van de ziel je alles over het leven en de dood, licht en donker, warm en koud, lichaam en ziel en ver weg en thuiskomen en alle verbindingen er tussen.
Deze unieke Retraite nodigt je uit om geïnitieerd te worden in de verbinding van het leven.

Tijdens deze retraite worden er meerdere dingen aangeboden onder andere een Soul Retrieval Meditatie , Sjamanistische Doods ritueel, Ecstatic dance met sjamanistische drums , monkey mind choclate en verstilling momenten en verbindende deel rondes.

 

Wat kan een Sjamanistische Retraite jou opleveren?

*Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid

*Verbinding met je ziel, intuïtie, de aarde en al het leven

*Een helende reis voor je lichaam, hart en ziel

*Je ego en mind in heelheid laten thuiskomen in jezelf

*Contact met je innerlijke wijsheid en je ware missie gaan leven op aarde

*Oude lagen en huid afleggen en afwerpen, een thuiskomen bij jezelf op alle lagen

*Je levenskracht gaat nog meer stromen

*Je krijgt zicht en inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.