Advies voor een optimale beleving

 

Advies voor optimale beleving van de zweethutceremonie.

Maaltijden, alcohol of drugs bij de  zweethutceremonie bij de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid

*Wij adviseren je om vanaf woensdag voor het weekend plant-based te eten. 

*Drink 3 dagen van tevoren geen alcohol of gebruik geen drugs, voor een optimale beleving en innerlijke reis.

*Eet licht en voedzaam zodat je de reis optimaal kan beleven en er het meeste uithaalt voor jezelf.

*Hoe schoner je lichaam is, des te fijner je reist dan hoef je er namelijk niet meer doorheen tijdens je reis.

*De maaltijden zullen afgestemd zijn op de reizen die innerlijk worden gemaakt gedurende deze jaartraining en zijn van biologische aard.

*Uiteraard weet je vroegtijdig welke weekenden we in de zweethut zullen gaan. 

Seks & Masturberen voor aanvang  van de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid

Het is aan te raden om 3 dagen voor de ceremonie geen masturbatie te hebben.  Door seks tot vijf  dagen voor het betreffende weekend te hebben, neem je de energie van je partner mee, die blijft tot vijf dagen actief in je energetische lichaam. In je eigen draagkracht staan is waardevoller. Wees je ook bewust dat je vooral de eerste drie dagen na het opleidingsweekend open staat. Seksuele activiteiten kunnen anders ervaren worden! Ons advies is om na het weekend enkele dagen vrij te hebben minimaal 1 en maximaal 3 of meer om zo alle indrukken en ervaringen te verwerken voor dat je weer het dagelijks leven instapt.

Vrouwen tijdens hun maantijd in de zweethut. 

Vrouwen in hun maantijd zijn welkom, graag wel even aangeven van tevoren. Je kunt de zweethutceremonie of de truffel magic doen als je in je maan dagen bent. Houd er rekening mee dat je gevoeliger kunt zijn op deze dagen, maar ook extra krachtig bent. Voel aan of dit voor jou wel of niet goed voelt om een innerlijke reis te maken als je in je maandagen bent. De eerste drie dagen van je menstruatie ben je gevoeliger en sta je meer open voor energieën.

Gezondheidsklachten bij de  zweethutceremonie?

Mochten er tijdens de Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid gezondheids- of psychische-klachten zijn. Of is er sprake van medicatie gebruik of dieet wensen graag dit even van tevoren aangeven op het deelnameformulier wat je ontvangt na je online aankoop.

*Bij twijfel raadpleeg van tevoren je huisarts

*Een voorwaarde voor deelname is dat je tekent in gezonde toestand te verkeren.

Heb je vragen stel ze gerust via de mail door te mailen naar erik@innerchanges.nl of ja_may@live.nl onder vermelding van Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid.