Sjamanistische Jaartraining | Innerlijke Wijsheid


 

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid

Opzoek naar een unieke ervaring? Voel je welkom bij de Sjamanistische jaartraining innerlijke Wijsheid in 2023!
Even weg van alles in de wereld en naar je binnenwereld waar je alles vindt wat je nodig hebt.
Verscholen in de bossen rond Eindhoven, ligt hier de plek waar de Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid plaats zal vinden, volledig verzorgd en begeleid in je persoonlijke proces nodigen Erik Roesink & Joanne May en mede begeleiders je van harte uit. Maak de reis van je leven, door jezelf te initiëren en weer jou innerlijke wijsheid te herinneren op alle lagen in deze Jaartraining.
Gebruik makend van al je zintuigen, je lichaam, je ziel, je hart, je hoofd en jezelf.  Wordt je uitgenodigd om de grootste schatten in jezelf te vinden. Ze te belichamen in deze Sjamanistische jaartraining Innerlijke wijsheid bestaande uit 1 totem introductie dag en 4 opleiding weekenden.

 

Wat kan een Sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid jou opleveren?

 

 
Contact met je innerlijke wijsheid en je ware missie gaan leven op aarde
 
Je levenskracht gaat nog meer stromen
 
Sterven in af gescheidenheid en geboren worden in verbondenheid
 
Verbinding met je ziel, intuïtie, de aarde en al het leven
 
Een helende reis voor je lichaam, hart en ziel
 
Je ego en mind in heelheid laten thuiskomen in jezelf
 
Oude lagen en huid afleggen en afwerpen, een thuiskomen bij jezelf op alle lagen
 
Je krijgt zicht en inzicht over jezelf, patronen en innerlijke structuren.

 

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid  staat voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!

2e jaargang nieuwe data voor een nieuw jaar Zuid-Amerikaans Sjamanisme
Data Sjamanistische Jaartraining groep 2 Innerlijke wijsheid  2024:

Totem kennis making dag 21 januari 2024
1e weekend 23 t/m 25 februari 2o24
2e weekend 7 t/m 9 juni 2024
3e weekend 23 t/m 25 augustus 2024
4e weekend 25 t/m 27 oktober 2024

Sjamanistische Jaartraining Innerlijke Wijsheid wat kan het voor jou doen?

Als je een authentieke ervaring wilt hebben en jouw verbinding met de natuur wilt herstellen, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Want dat is waar onze sjamanistische jaartraining voor innerlijke wijsheid over gaat. In feite maakt het niet uit wie je bent, wat je doet. Wat je deed of waar je naar toe wilt of dat je nog niet weet waar je pad naar toe leidt. Deze jaartraining staat voor verbinding met alles in jezelf om zo je innerlijke wijsheid wakker te maken.  Wanneer je contact maakt met je eigen persoonlijke gidsen, kracht & totemdieren, zul je een essentieel aspect van je reis hier op aarde gaan begrijpen. Onze Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid biedt voor een ieder die inzichten en is een reis om jou innerlijke wijsheid weer te herinneren. Je bent al helemaal compleet. Sta je open voor het bredere perspectief waarbij het zielenleven meespeelt in mentale, emotionele, fysieke, spirituele en energetische zin die we als mens ervaren? Wil je met jezelf de diepste dieptes in om blokkades te herkennen? Wil je een jaartraining beleven waarmee je diepere toxische emotionele lagen en daarbij behorende gedachten- en gedragspatronen in positieve zin kan laten stromen, loslaten en ombuigen? Zodat jij je makkelijker kunt uiten, bewegen en handelen.

Sjamanistische jaartraining Innerlijke Wijsheid  staat voor verbinding met je ziel, intuïtie, jezelf, je medemens en de aarde!


Als je op deze pagina bent beland omdat je op zoek bent naar de innerlijke wijsheid die in jou ligt verscholen. Zoek dan niet verder! In deze sjamanistische jaartraining innerlijke wijsheid wordt jou innerlijke wijsheid wakker gemaakt zodat jij die mag leven op deze prachtige aarde. 

De roep is voor jouw om helemaal wakker te worden in je innerlijke wijsheid en oerkracht tijdens deze jaartraining. Jij bent nameljik al compleet, het mag alleen in je wakker worden. Want het is namelij je natuur om verbonden te zijn met alles van vroeger. Nu en de tijd die gaat komen. Laat de brul van je innerlijke wijsheid horen. Door je aan te melden.