Chocobliss

 


De chocobliss is een plant medicijn. Het is een blend van 20 verschillende kruiden verwerkt die het openen van je hart stimuleren. De chocobliss zorgt ervoor dat je in het hier en nu kan zijn en je innerlijke werk kunt doen. Het verschil van de chocobliss ten opzichte van ayuhuasca is dat je  over het algemeen niet ziek wordt, je gaat niet overgeven. 

De chocobliss helpt je om van brein naar gevoel te gaan. Daar liggen je diepste schatten. Dit geeft inzicht en de aanduidingen om controle los te laten en vanuit jouw bron in overgave te gaan. Je wordt toeschouwer van je eigen patronen en je eigen handelen. Een waardevolle reis om voorbij je apengeest die van de ene denktak naar de andere denktak springt te gaan voelen, dit ervaren en dit te doorleven. Zodat jij het kan verankeren in elke cel van je lichaam. 

De chocobliss staat voor: Trauma verwerking, het hart helen, de verbinding met jezelf aangaan, rouw verwerking, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, je zielsmissie leven, creativiteit, je chackra's openen, positieve mindset ontwikkelen en innerlijke rust. 

Voor de ene persoon is dit heling, blokkades wegnemen, angsten onder ogen zien of confrontatie. Voor de ander kan dit betekenen om in onvoorwaardelijke liefde te komen, te herinneren wie je bent, waar het leven over gaat en waarom je hier bent.  

Met het planten medicijn  ga je op reis - met aandacht en intentie aan. Een reis waarin je begeleid wordt om dat te mogen inzien waar beweging in mag komen. Waar loop je vast? Wat mag gezien worden? Wat mag naar de oppervlakte komen? 

Door de chocobliss reis te nemen, neem je een duik naar binnen. Een reis die je meeneemt naar je onderbewustzijn niveau. Daar ligt de schatkamer van antwoorden. 

Dit kan betekenen dat je bliss ervaart, maar ook dat je pijn en verdriet tegenkomt. Heb compassie voor jezelf. Verzet je niet, maar laat alle emotie toe die ontstaat. Met een open hart kan je transformeren. Doordat je daadwerkelijk voelt kan je het herkennen, als je het kan herkennen kan je het ook erkennen, dat is de kracht van transformatie - een andere energie beweging vanuit je essentie. Er zullen momenten van verstilling zijn, en er zullen momenten dat er gedrumd wordt. Of andere muziek instrumenten zoals de klankschaal of een ratel. Dit brengt je tot een diepere laag.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Chocobliss

Individueel - 300 euro

Koppel - 500 euro

 

*In groepsvorm staan de datums onder het kopje agenda

*Bij een individuele reservering of koppel reservering stuur ik je van te voren een betaalverzoek. Als workshop kun je onder het kopje agenda jouw ticket kopen.

*Ook te reserveren als groep

 


 

 

 

 

 

*Bij twijfel raadpleeg altijd je huisarts. 

*Ben je in verwachting dan kan je niet meedoen.

*Bij hart klachten kan je niet meedoen.

*Bij psychologische klachten - raadpleeg eerst je huisarts. 

*3 dagen van te voren geen alcohol of drugs.

*Een vereiste is dat je een gezondheidsverklaring tekent. 

 

Mocht je vragen hebben stel ze gerust.

 

Wees welkom!