Reiki - Cursus 3


 

In Reiki 3 krijg je één inwijding en leer je werken met het vierde en laatste symbool van de Usui traditie.

Dat symbool helpt je de helende, hemelse energie in je lichaam te brengen en in het nu aanwezig te zijn. Het is gericht op de heling van je ziel. Het opent jouw kruinchakra, de thuisbasis van verlichting. De plek waar de tamashi woont; het zaadje van de ziel.

Het Reiki Mastersymbool helpt je om je eigen karmische patronen te zien en functioneert op het niveau van het spirituele lichaam. De werking is het grote licht met een hoge energie-trilling die als een laserstraal naar de ziel van de ontvanger gaat. De energie is sterk en gaat heel diep. Voor jouw Masterschap gaan houdt een buitengewoon krachtige heling in op het niveau van de diepst liggende oorzaak.

In Reiki 3B leer je hoe je zelf mensen kunt inwijden, begeleiden en laten groeien.

 

"REIKI MASTER CURSUS - HET BEGIN VAN EEN NIEUWE REIS."

 

De titel “Master” klinkt bijna alsof je klaar bent, verlicht bent. Reikimaster worden met de Reiki 3 cursus is in mijn ogen geen eindstation, maar het begin van weer een nieuwe reis. Je krijgt de mogelijkheid nieuwe deuren – en je ogen – te openen en nog verder te reizen. Je gaat een stap verder in jouw ontwikkeling.

Reiki Master worden

Master worden in de Reiki is de hoogste graad die je kunt halen. Met Reiki 3 leer je hoe je zelf Master wordt over jouw eigen leven. Je leert jouw karma-thema’s te herkennen en te helen. Jouw pad in dit leven wordt nog duidelijker voor je, zaken waar je tegenaan loopt zijn een “feest” om mee aan de slag te gaan met het Mastersymbool.

Leerproces van Reiki Master
Je leert het Mastersymbool, waarmee je nog dieper in kunt gaan op patronen. Je intuïtie versterkt zich nog meer en je werkt nu met Reiki op lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Tijdens het leerproces van jouw reis om Reikimaster te worden, leer je om verbanden te leggen tussen klachten en mogelijke oorzaken van klachten.

De cursus duurt 2 halve dagen.

 

AANMELDEN & INFO

www.joannemay.nl

Telefoonnummer 0644210928

 

Kosten:

250 euro

 

Datum & tijd; op aanvraag!