Cacao Ceremonie

  

Om een "Cacao Ceremonie" in harmonie te geven, wordt respect gevraagd, een houding van dankbaarheid en wederkerigheid uit in onze relatie met alles wat is. We eren je bereidheid om deel uit te maken van deze co-creatie.

 

“Een helende reis, die ons terug naar het mannelijke en vrouwelijke brengt, luisteren naar je innerlijke wijsheid, niet bang zijn om te schijnen, te zijn wie je werkelijk bent, 100% verantwoordelijk zijn voor jezelf, in harmonie met elkaar door respect & dankbaarheid.”

 

Cacao en liefde zijn onlosmakend met elkaar verbonden. Het is dan ook geen toeval dat cacao een waar medicijn is voor je hart. Je kunt de aanraking van de cacao love  al voelen op het moment dat je er "Ja" tegen zegt, zelfs zonder het te drinken, ze brengt je als ware al in beweging, omdat het over ons gaat en onze bereidheid om naar binnen te gaan. Ze nodigt je uit om te pauzeren en aanwezig te zijn, en met liefde en vriendelijkheid, in plaats van drama, trauma, pijn enz... om ons lijden te omarmen, zodat we meer begrip en mededogen kunnen ontwikkelen, voor onszelf en anderen.

Kawkaw (Cacao) is een heilig plantmedicijn die bekend staat als een hartopener. De Cacao komt oorspronkelijk uit Guatemala en werd door de oude Maya’s tijdens rituelen en ceremonies ingezet en gezien als een heilige boom “Food of the Gods”. De Cacao spirit is een Feminine energy zij zorgt ervoor in een ceremonie dat je je hart gemakkelijker opent en zo nog beter kan voelen wat er in jouw hart omgaat, en wat jouw hartsverlangen zijn. Het is een fijn middel voor innerlijk werk en ontwikkeling van creativiteit of als je gewoon lekker wilt ontspannen en bliss feelings wilt ervaren, en een moment wilt nemen om je bewust te zijn waar je dankbaar voor bent. 

Liefde en lichtenergieën toestaan ​​om met en in ons te werken om in bewustzijn te groeien en naar het volgende niveau van bewustzijn te gaan, is een van de geschenken van een cacao ceremonie.

 

Herken je jezelf in het volgende?

 
Heb je het gevoel dat je weinig geluk ervaart?
 
Vind je het lastig om je met jezelf en anderen te verbinden?
 
Ervaar je bij jezelf dat je opgesloten zit in je eigen lichaam?
 
Vind je het lastig om naar jezelf te luisteren, omdat je dan de mensen van wie je houdt, teleurstelt?
 
Mis je een gevoel van blijdschap en dankbaarheid voor alles wat je nu in je leven hebt?
 
Weet je niet waarom je jouw huidige leven leidt? En zou je graag hier verandering in willen aanbrengen?
 
Heb je het gevoel dat je emotioneel geblokkeerd zit?
 
 

Hoe zou het zijn als:

 
Je meer liefde, geluk, dankbaarheid en compassie ervaart?
 
Je verbinding voelt met jezelf en anderen?
 
Je emoties kan laten gaan, zodat er rust en ruimte in jezelf ontstaat?
 
Je meer vrijheid in je eigen lichaam ervaart?
 
Je weet in welke richting jouw leven zich mag ontwikkelingen?
 

De cacao en mijn team helpen je:

 
Je hart te openen.
 
Gevoelens als liefde, geluk, dankbaarheid en compassie te ervaren.
 
Emoties te laten stromen, waardoor er ruimte en rust in jezelf ontstaat.
 
Vrijheid in je eigen lichaam te ervaren.
 
Open te stellen voor creatieve ideeën, inspiratie en realisaties.
 
Je richting aan jouw leven te geven.

 

Pure cacao is dan ook bitter van smaak, en bitter in de mond maakt het hart gezond. De cacao ceremonie wordt gegeven in een magische cirkel. We nemen ruim de tijd om de innerlijke reis te nemen, het cacao goedje wordt gedronken. Door ademhalings oefeningen zet je elke cel in je lichaam open, dit maakt dat je open gaat staan om de cacao helemaal tot je te nemen. Tijdens de reis wordt je begeleidt door de meditatie, sjamanen drum, ratels, zang en aroma's die je reis waardevol maken. 

 

Als voorbereiding;

*Licht eten gedurende dag

*Koffie alleen s' ochtends

*Makkelijke kleding

*Neem je eigen kussen en deken mee. Dit is je eigen geborgenheid!

 

Wanneer niet;

*Als je in verwachting bent.

*Als je hart klachten hebt. 

*Psychologische aandoening.

*Bij twijvel raadpleeg altijd je huisarts.

 

De cacao ceremonie wordt in een groep van maximaal 10 deelnemers gegeven. Begeleid door drie begeleiders, met een  therapeutische en energetische achtergrond. Daar waar ondersteuning nodig is staan we voor je klaar. 

*De cacao ceremonie kan individueel, als stel, of als prive groepsvorm geboekt worden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.