Oktober Aktie - Energetische Aardings Behandeling - 25% korting


Een energetische behandeling waarbij de wortel chackra behandelt wordt. Dit is de chackra die zorgt dat je fundament goed is.

Heel belangrijk dat deze vrij is van blokkades. In het Sanskriet heet het eerste chakra Muladhara, dat letterlijk wortel betekent. Het is de eerste van de zeven chakra’s en heeft te maken met de basics van het leven, bijvoorbeeld je kindertijd en lichamelijke behoeften of dingen die je doet zonder er over na te denken. Daarom wordt het ook vaak basischakra of stuitchakra genoemd.

Om het eerste chakra in balans te brengen of te houden, is aarden van groot belang. Vanuit je eerste chakra maak je het contact met de aarde. Door bewust dit contact te maken, creëer je veiligheid, vertrouwen en zekerheid. Dat zijn ook de woorden die onlosmakelijk verbonden zijn met het eerste chakra. Een gebrek aan zelfvertrouwen en een onveilig gevoel kunnen een indicatie zijn van een verstoring in het eerste chakra. Door een energetische aardings behandeling aan te gaan, kun je deze gevoelens zachter maken. Een waarlijk cadeau die je jezelf kan geven. Dit doordat je ‘geworteld’ wordt in de aarde en daarmee je fundering steviger maakt.

 

De behandeling:

De behandeling duurt een 60 min.

We hebben een gesprek vooraf, hier gaan we kijken wat de hulpvraag is.

De energetische behandeling is op een behandel tafel, 

Je hebt makkelijke kleding aan, dit houdt de chakra stroom vrij van beknellingen. 

 

Wil jij dit ervaren, reserveer dan je plekje!

Deze maand kan je de voucher met 25% aankopen.

Sale!

Oktober Aktie

€ 50,00 € 37,50
Sale!
Sale!

Oktober Aktie

€ 50,00 € 37,50

Energetische Aardings Behandeling