Werkwijze & Themaƛ


Keuze van Leven Jaartraining Werkwijze


Op een liefdevolle en soms confronterende wijze wordt je meegenomen in alle thema’s die "Keuze van Leven"Jaartraining rijk is.

"We maken gebruik van NLP technieken, regressie, soul retrieval meditaties, lichaamswerk, ademwerk, initiaties en ceremonies en coachings -vaardigheden om je helemaal vanuit je innerlijke bron te laten stralen".

Leer werken met oude en nieuwe kennis, wijsheden, rituelen en ceremonies zo wordt jij op diepe innerlijke lagen geraakt zodat je weer gaat stromen. Het maakt je bewust, zodat jij in een nieuwe stroming komt, die voor jou werkt. Met meer focus, harmonie en balans zul je meer vanuit je gevoel gaan leven en minder met het brein. Dit ondersteunt je om veel fijner te bewegen op alle lagen en alle niveaus in je dagelijks leven.

 

Thema’s van "Keuze van Leven"


Wij zullen elke lesdag een ander thema behandelen van "Keuze van Leven", tot jouw energielichamen en leefstijl. Van dader- tot slachtofferschap. Ook de aangeleerde gedragingen van kinds af aan tot aan je ziele imprint komen voorbij. De mantel der liefde, controle en eigen verantwoordelijkheid kunnen niet ontbreken in de lesdagen. Kortom alles wat ons leven zo rijk maakt als mens komt voorbij in deze jaartraining. De zweethut ceremonies dienen als integratie momenten om dieper te zakken in jezelf en jou proces.

Dit jaarprogramma vraagt om liefdevol naar jezelf te kijken. Goed voor jezelf te zorgen en positieve veranderingen in gang te zetten in jouw leven. Onszelf onvoorwaardelijk liefhebben in hoe en wie we in essentie zijn. Je zult merken dat je veel meer plezier, harmonie en balans gaat ervaren wanneer je alles gaat toepassen in je leven.