Waarom - Keuze van Leven Jaartraining


Waarom The Monkey Mind Jaartraining het brengt je praktische handvatten die jij direct kan toepassen in je dagelijks leven. Om meer helderheid en inzicht in jouw diepere gevoelslagen te brengen. De daarmee verbonden (onbewuste) belemmerende overtuigingen, de (onbewuste) strategieën en het gedrag dat wij als mens hanteren om juist die gevoelens te vermijden.

Kennis en vaardigheid zijn de sleutel tot nieuwe bewegingen en het los komen van toxische emotionele lagen en daarmee leren omgaan om van brein naar gevoel te gaan. Veranderen van je denken en gedragingen. Je doet dit voor jezelf en leert daarin ook de rust over te brengen in al je relaties. Dit kan persoonlijk, sociaal of werk gerelateerd zijn. Een waarlijk cadeau voor jezelf!

Je hebt geleerd na de jaartraining hoe je toeschouwer bent van je eigen opgelegde beperkingen en die van anderen. Dat je niet vanuit je brein handelt maar eerst voelt en ervaart en dan de keuze maakt die voor jou kloppend is. Je zult met compassie naar jezelf leven en vanuit die ware kracht ook compassie hebben voor een ander. Je leert regie te nemen over jouw leven, jouw zielsmissie en dat wat je wilt inzetten om te stromen op jouw voorwaarden, waar jij je geluk in vindt. Deze innerlijke stroming levert je zelfverzekerdheid op in al je relaties, privé, werk gerelateerd en sociaal.