Keuze van leven Jaartraining


Keuze van leven Jaartraining “jezelf zijn & bewegen van brein naar gevoel”

Opzoek naar een jaartraining?  Zoek dan niet verder! Deze training zal je dat geven wat je zoekt om van brein naar gevoel te gaan. Zodat jij weer kan kiezen vanuit je ware zelf. Je gaat ontdekken wie je bent en er ontstaat vrede met je verleden. Deze heling brengt je dichter bij je werkelijke essentie! Je leven krijgt vorm en wordt weer de rijkdom die het bedoeld is te zijn, volledig en verbonden in vrijheid!

Keuze van Leven Jaartraining van overleven naar leven

De grote kracht van "Keuze van Leven" Jaartraining ligt hem in het feit dat het bijna alle aspecten van je leven omhelst. Zodat jij van overleven naar leven kunt gaan en vanuit je eigen kracht gaat stralen! Bedenk dat wij elke dag ongeveer 50.000 verschillende gedachten hebben. Je zou je kunnen voorstellen dat elke gedachte een tak is. Dat jij, of in ieder geval de aandacht van je bewuste geest, neem eens een aap als voorbeeld... hij slingert de hele dag van “denktak” naar “denktak”. Dit klinkt misschien leuk en vrolijk, maar onze gedachten zijn vaak gevuld met angst vanuit pijn en trauma delen. Die analogie van die aap is natuurlijk prachtig, maar het is knap vervelend als deze aap over onze gedachten heerst. Terwijl ons gevoel – onze authentieke ik – ons bewustzijn de leiding zou mogen hebben. Toch is het aapje er niet voor niets… Het resultaat hiervan is dat een brein die niet voldoende getraind is, vooral leidt tot mentale en fysieke vermoeidheid met alle gevolgen van dien.

Het doorvoeren van innerlijke veranderingen in je leven hoeft niet veel “werk” te zijn, of een moeilijk en pijnlijk proces. Het kan ook een avontuur zijn! Jij kunt je eigen avonturier zijn! Je eigen schatgraver! Kom naar de open dag en ontdek wat wij jou te bieden hebben.