Testimonials


Ik heb een Cacao Ceremonie bij Joanne gedaan.
Zelf heb ik al diverse Cacao Ceremonie gedaan, maar heb nog nooit zo'n mooie reis gehad met zo'n ceremonie.
Joanne is heel kundig, en neem je helemaal mee tijdens de ceremonie.
Heerlijk, echt een aanrader

Rianne van de Laar

 


Zeer fijne reading gehad bij Joanne. Super vriendelijke en lieve vrouw, zeer verwelkomend en ik voelde me meteen op m'n gemak. De dingen die ze zei sloegen de spijker op z'n kop, eigenlijk klopte alles wel, bizar en knap! Ik zou Joanne zeker aanraden voor een reading, mocht je bevestiging of een steuntje in de rug nodig hebben, niet twijfelen en gewoon doen!

Bianca Molenaar


Wat een beleving de cacao ceremonie. Mooie meditatie van Elvira en fantastische begeleiding van Joanne. Werd helemaal meegenomen door de cacao spirit.

Mariska Oranje


Cacao beleving was een hele fijne ervaring, ben beginnend ontwakend zeg maar, heb er superfijn gevoel aan over gehouden en idee dat alles in me stroomt, en ben inmiddels verslaafd aan de native soul wierook. Dank je wel Joanne en mede ceremoniegenoten.

Liesbeth de Vries


Voor het eerst een Cacao Ceremonie meegemaakt bij Joanne May en wat was dit een bijzondere ervaring zeg!
Joanne zorgt voor een veilige bedding en door middel van meditatie, zang, drum, ratel etc. kwam ik in contact met de Spirit van de Cacao. Ik heb een mooie reis mogen maken!
Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor ieder die nieuwsgierig is.

Elvira


Afgelopen zaterdag een cacaoceremonie bijgewoond onder leiding van Joanne May. Was een bijzondere ervaring en mijn eerste kennismaking met de werking van rauwe cacao. Fijne ambiance, liefdevolle begeleiding door Joanne en een leuke groep. Iedereen ging met een lach op z'n gezicht weer naar buiten. Kan het iedereen aanraden.

Anne Broeksma


Ben Joanne zó dankbaar.
Een heel waardevol gesprek, waarin alle info die ik nodig had om verder te gaan, in de situatie waar ik in zit.
Vind het heel bijzonder om te merken hoe afgestemd ze is..
Alles klopte exact... en nu ik kan weer verder met de handvaten die ik heb gekregen.
Nogmaals grote dank naar jou Joanne!
Knuffel,

Femke van Duijvenbode


Ik heb gisteren een Reiki behandeling gehad van Joanne en het was heel rustgevend alle spanning wat vast zat werd los gemaakt .Het voelde alsof er een last van mijn schouders af viel ik voelde mij tijdens de behandeling ontspannen .
Na de behandeling voelde ik mij heel licht of als mijn hoofd helemaal leeg was . En de dag er na heb ik goed geslapen en voel ik me stukken beter ! Ik heb meer energie . Het is echt een aanrader om de reiki behandeling te nemen je gaat je beter voelen en je krijgt meer energie , daarnaast is Joanne er echt goed in ze voelt alles heel goed aan. Ik maak snel weer een afspraak bij jou Dankjewel .

Maiteri


Vorige week heb je me een geruststellende, leerzame reading gegeven. Het was een opluchting en een les dat me verder heeft geholpen. Je bent een topper!! Ik kom zeker vaker bij je terug en zal je ook zeker aanraden bij anderen.

Demi


Je begeleid mij nu al een geruime tijd en telkens blijk je gelijk te hebben. Al is het niet meteen dan is het wel wat later, dat ik denk van ‘hey dat vertelde je me al. Ik vind je een TOP mens en medium!

Het wachten is nu alleen op de grootste boodschap, daarin blijf je ook volhouden dat het uitkomt. Het zou ook gewoon zo moeten zijn want je hebt altijd gelijk in je readings. Ik ben blij met jouw begeleiding. Van onzekere vrouw ben ik zo goed als flink vooruit gegaan. Ik sta veel sterker en veel zekerder van mezelf en van de dingen die gebeuren. Dank zij jouw!

Angel Spirit

 


Dankjewel voor mijn mooie reading ! Je heb mij heel erg veel rust gegeven en een doel gegeven om aan te werken. Je bent een prachtig, mooi en lief mens en ik hoop je vaker tegen te komen! Dankjewel!

Felicia Quirke


Lieve Joanne , heel mooi stukje over jezelf geschreven !
Je bent zo'n lief en zacht persoon . Zoals je het zegt ieder mens heeft bevestiging nodig . Dankjewel voor je tijd, aandacht & eerlijke woorden tijdens mijn reading bij jou ♥️

Maiteri