De Armouring


Wat is De Armouring?

 

De Armouring is een manier om blokkades, vastzittende energie, emoties en spanning uit het lichaam te halen – ook wel bekend als armor. De praktijk van De Armouring is zo oud als de sjamanistische traditie en kent veel verschillende vormen.

De Armouring is het ontwapenen van het pantser - blokkades die je vasthoudt.

De Armouring  brengt liefdevolle aandacht op gebieden van spanning, gevoelloosheid en ontkoppeling. Het staat bekend als een "soft touch" -methode. In plaats van met geweld een pantser te doorbreken, nodigen we het lichaam uit om zich te openen. Altijd met respect voor de lichaamsgrenzen. Het verwelkomen van afgewezen delen van jezelf om op een medelevende en liefdevolle manier tot uiting te komen en te integreren.

Ontwapenen opent de energiestroom en de verbinding tussen lichaam en geest. Op deze manier kunnen blokkades en vastzittende trauma's in de weefsels van het lichaam worden opgeheven. Het vermindert of verwijdert vaak pijn. Het kan ook de Kundalini activeren, maar dit is geen doel.

Een lichaamswerksessie kan daarnaast bestaan uit het ontwapenen van het seksuele gebied. Het energetisch aanwakkeren van het sexsuele gebied. Seksuele ontwapening is zeer effectief voor mensen met seksueel trauma, stoornissen of gebrek aan gevoeligheid/verdoving. 


Een perfecte combinatie
​

De ontwapening van "De Armouring" methode is een techniek die veel verschillende methoden combineert. Het maakt gebruik van aanraking om het lichaam te openen totdat een gebied is bereikt dat ontwapend of spanningsvrij moet worden gemaakt. Onze manier van ontwapenen is een combinatie van  eigen technieken vermengd met elementen van triggerpoint therapie, reiki, energetisch werk,  healing, adem en geluid.

 Allerlei onverwerkte, onuitgesproken zaken, emoties, trauma en pijn. Als je een pantsser hebt, voel je dat meestal niet, maar het beïnvloedt je wel. Het is de optelsom van alle woorden die je hebt ingeslikt, alle woede die je hebt opgekropt, alle keren dat je jezelf ten onrechte hebt weggecijferd.

 Opgeslagen pijn, spanning, blokkades of emotioneel trauma wordt op een liefdevolle en veilige vrij gemaakt. Je lichaam wordt door de aanraking ‘wakker’ gemaakt, die aanrakingen helpen vastgezette energie te uiten en oude wonden te integreren in je bewustzijn. Daardoor wordt je weer zacht, soepel voel je je lichaam weer stromen en voel je je vitaler en levendiger.

Ook werk ik met witte salie, pala santo en florida water. De geuren hebben een helende werken op lichaam en geest.

Indien nodig en naar behoefte zal een ontwapeningssessie ook bestaan uit coaching, relatietherapie en holistische therapie.


Deze sessies zijn voor jou als:

 

Als je de "De Armouring" wilt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Je wilt je gevoeligheid in je lichaam uitbreiden.

Je houdt trauma vast in je systeem.

​Je fysiek wilt werken met je seksualiteit en/of trauma eromheen.

Je problemen/gevoelloosheid/trauma ervaart na de bevalling.

Je  meer in je lichaam voelen.

Deze sessies zijn individueel ontworpen om aan uw specifieke uitdaging te werken. Ze zullen vaak deel uitmaken van een reeks sessies om het hele proces te doorlopen. Hoeveel sessies nodig zijn, hangt af van jouw situatie.

​

De effecten van "De Armouring"

 • Fysieke stroming voelen!
 • Verbinding met het fysieke lichaam is sterker.
 • Ik voel me lichter, alsof er een last van mijn schouders is gevallen. 
 • Grenzen beter herkennen en deze durven aan te geven!
 • Mijn seksuele/levensenergie is vrijer gaan stromen.
 • Meer liefde voor jezelf doordat je handelt vanuit jouw centrum.
 • Vrijer, blijer en gelukkiger voelen.
 • Van overleven naar leven.
 • Heling op alle lagen en alle niveaus.
 • Door verbinding te maken met geest, lichaam en ziel, zeg jij "JA" tegen jezelf!
 • Spirituele groei.

Tarieven - De Armouring

Intake & De Armouring Sessie - 250 euro - 3 uur

Vervolg sessie - 200 euro -  2,5 uur

Pakket van 3 sessies - 600 euro  - inclusief intake gesprek!


Voor vragen of het maken van een afspraak ben ik bereikbaar via het contactformulier of telefonisch.