Reiki - Cursus 1


 

Allereerst wil ik je laten weten dat je bij het JA zeggen tegen een Reiki cursus, JA zegt tegen jezelf en de energie. Je nodigt daarmee krachtige en fijne Reiki energie uit om in jouw leven en lijf te stromen, je geeft jezelf toestemming om meer levensenergie op alle vlakken toe te laten. De groepen zijn klein, max. 6 personen. Er is daardoor ruimte voor persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oefeningen. 

In de Reiki cursus I leer je om jezelf af te stemmen op Reiki. Je leert door oefeningen en uitwisselen van ervaringen, de energie te herkennen en te gebruiken. Na afloop ben je in staat om jezelf en anderen een Reiki behandeling te geven. Hiermee zorg je voor ontspanning en kun je lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn en buikpijn oplossen of verminderen. Reiki in je leven toepassen is een stuk simpeler dan je zal denken. Je hebt het altijd in je en bij de hand!

 

 

We worden allemaal geboren met onze unieke dosis ziels- en levensenergie (Reiki-energie). De energie blijft altijd beschikbaar, maar ons contact ermee gaat vaak verloren. Zeker in de westerse wereld raakt het belang en het vermogen van onze zintuigen snel ondergesneeuwd. Tijdens een Reiki cursus krijg je vier inwijdingen.

Bij een Reiki-inwijding wordt er een groot concentraat samen gebundeld en in één keer doorgegeven. Op die manier wordt elke cel in je lichaam aangeraakt met Reiki-energie. De kern van jouw zijn, jouw essentie wordt aangeraakt en kan zo weer herkend worden, ruimte krijgen en beter stromen.

Bij een Reiki cursus leer je de energiestroom van het universum in je op te nemen vanuit het universum. Zo leer je een doorgeefkanaal te zijn voor de Reiki-energie.

 

Ik bereid de ruimte energetisch voor op jouw komst. Het hele weekend zal in het teken staan van wat jij nodig hebt. Op zaterdag leer je hoe je jezelf Reiki kan geven. Op zondag krijg je een Reiki behandeling en leer je hoe je iemand anders een behandeling kan geven. De sfeer is een warm bad en zal zeker bijdragen aan jouw welzijn.

 

 

De eerste maand gebruik je Reiki vooral voor jezelf. Je leert er vertrouwd mee te worden en je gaat jezelf helen. . Je zal merken dat je na 1 maand al een laag dieper kan werken met de energie en jouw eigen heling. 

PROGRAMMA:

Dag 1:

Wat is Reiki?

Inwijding Reiki 1

Je leert de Reiki zelfbehandeling

De Reiki principes

Dag 2:

Je leert hoe je anderen kunt behandelen

Je krijgt een Reiki behandeling

Certificaat

 

WAT KAN JE NA DE CURSUS ?

Jezelf en anderen Reiki geven

De positieve effecten van Reiki integreren in jouw leven

BENODIGDHEDEN

 Slofjes of vestje, in de ruimte moeten de schoenen uit.

Je hoeft verder niets voor te bereiden voor de dag.

 

AANMELDEN & INFO:

www.joannemay.nl

telefoonnummer 0644210929

 

 Datum:
Zie agenda

Kosten:

250 euro