Soul Retrieval - Sound Healing

  

Loop je in je leven tegen dingen aan die je wilt veranderen? Zijn er zaken die je onderneemt en elke keer niet slagen? Voel je in relatie met jezelf als of er iets mist? Heb je in contact met anderen vaker het gevoel dat ze je niet begrijpen? Begrijp je jezelf regelmatig niet?

Deze en veel meer vragen zijn inherent aan het leven. Je werkt er aan, zelf of onder begeleiding van iemand anders. Dat helpt het te verlichten of op te lossen en je krijgt inzichten en adviezen het anders aan te pakken. Het is fijn als dit werkt en je zo anders kunt omgaan met bepaalde situaties in je leven.

Soms kan er een knagend gevoel zijn wat je met alle intenties en beste bedoelingen niet weg krijgt. Het kan met iets te maken hebben uit je huidige leven; het kan ook zijn dat het uit vorige levens afkomstig is. Soms hoeft het zelfs niet eens van jou te zijn en komt het uit je voorouders lijnen. Vaak duurt het dan 7 generaties voordat zo iets “van zelf” oplost. Daar kan je op wachten al maak jij dat niet meer mee in dit leven. Op zo’n moment is het doen van een soul retrieval mogelijk een antwoord op de vraag dit terugkerende gegeven in je leven te willen veranderen. Het doen van een soul retrieval kan een diepe healing brengen op verschillende lagen van zijn. Het is een reis die je maakt in je Lichtlichaam naar de Beneden wereld om daar op zoek te gaan naar een verloren zielsdeel. Met persoonlijke gidsen die je begeleiden kan je deze terug vinden en mogelijk weer integreren in je ziel. Je leven zal daarna anders zijn en eerdere “problemen” zullen zijn veranderd, mogelijk opgelost. Er kunnen stukken van je ziel worden aangeraakt en naar boven komen. Dat kan nazorg vragen in de vorm van persoonlijke coaching of verdere healing. Wij als begeleiders doen er alles aan om je in een veilige omgeving en sfeer te helpen afdalen in de Beneden wereld en de zorg te bieden die jij nodig hebt op dat moment en later.

Een soul retrieval kan je ook individueel doen. Meerdere malen zelfs. (Die mogelijkheid hebben we overigens ook.) Wij bieden de gelegenheid om het in een groep te doen die uit maximaal 8 personen bestaat. Je gaat dan als het ware mee op de energie van de groep in een geleid proces met de spirituele begeleiders en met ons. Door middel van sound healing zullen er delen van je ziel geheeld worden.

Je werkt dus met je eigen soul retrieval in een groep. Dat vraagt dat iedereen de eigen ruimte behoud binnen het proces wat gegaan mag worden. En dat je anderen laat doen wat zij op dat moment te doen hebben en laten zien en/of horen.

Data en tijden:

17 oktober 2121 van 14 tot 17 uur - Inloop vanaf 13.30 uur - Uitloop tot 17.30 uur

14 november 2021 van 14 tot 17 uur - Inloop vanaf 13.30 uur - Uitloop tot 17.30 uur

4 december 2021 van 19.30 tot 22.30 uur - Inloop vanaf 19 uur - Uitloop tot 23 uur.

 

Zelf meenemen: kussen, dekentje(s), persoonlijke krachtvoorwerpen.

Makkelijk zittende kleding.

Voorbereiding:

Makkelijk zittende kleding.

Weinig/ licht eten voorafgaand aan de “reis.

Geen koffie, alcohol en/of drugs minimaal 3 dagen van te voren gebruiken.

Essentiele zaken betreffende gezondheid doorgeven van te voren.

 

Na-bereiding:

Dat is voor iedereen individueel. Wij geven je daar advies over, deels algemeen, deel persoonlijk indien van toepassing.

 

Hosted by Laurens Bruning & Joanne May

 

Investering: € 55,-