Boekenclub

"Innerlijke Wijsheid & Kennis"

 


Eén boek en één ontmoeting per maand!


Elke maand lezen we een boek. Dit zijn boeken die spiritueel zijn - of gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, met een filosofische, sociologische of psychologische inslag. Vooraf geef ik aan welk boek dit is en kun je besluiten of je mee wilt lezen. Tijdens de avond bespreken we onze leeservaring, maar ook hoe de thema’s in het boek jouw persoonlijk raken. De diepte in dus!

Er zijn geen verplichtingen: wil je de ene maand wel meelezen, maar daarna een keertje niet? Geen probleem! De hoop is wel, dat wanneer je je aanmeldt, je ook daadwerkelijk actief meedoet. Samen maken we de boekenclub!

 

Samen lezen, samen delen, samen leren - dit geeft verdieping, juist omdat we elkaar gaan spiegelen. Super om dit in een groepsdynamiek te delen. Innerlijke wijsheid en kennis ophalen uit boeken geeft je de juiste introspectie om de duik naar binnen te nemen. Je wordt altijd wel getriggerd door de leer die een ander tracht over te brengen. Je eigen uniekheid hieruit halen is een waardevol schat - een openbaring. Door dit te delen veranker je het door de spiegelingen van de groep. In kwetsbaarheid met elkaar leren en delen. 

 

Elke eerste woensdag van de maand:

 

4 Oktober 2023 | 19.00 uur - 22.00 uur

Boek: Hoe het lichaam onthoudt wat je zelf vergeten bent

Auteur:  Tom De Prest

 

1 November 2023 |19.00 uur - 22.00 uur

Boek: Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?

Auteur: Julie Smith

 

6 December 2023 | 19.00 uur - 22.00 uur

Boek: Tao, als water

Auteur: Alan W. Watts

 

Investering in jezelf | 10 euro*

*Dit voor het faciliteren in ruimte, koffie, thee en lekkers!

 

Voel je welkom!

 

Reserveren kan onder het kopje agenda!

 

De deur gaat om 18.45 uur open.