Blog | Vertraging & Verstilling

 

Verzachting & Verstilling...

De weg van verzachting & verstilling is een weg die je vraagt om eigendom te nemen van deze kwaliteiten.

Het vraagt je om een blik te nemen om onbevreesd te zijn. Een duidelijke keus maken om te leven in vrede - zonder geweld, zelfs als de energie om je heen als bedreigend voelt. Je eigen grenzen en kaders hierin aangeven is belangrijk - je reageert alleen niet meer vanuit woede. Voorbij de diepe wortels van angst stappen: de angst om afgewezen te worden, dat er misbruik van je wordt gemaakt of dat je gekwetst wordt. In zachtheid blijven werkt aanstekelijk, dit transformeert de omgeving om je heen zodat ook de ander de neiging van woede loslaat.

Het vraag je om een blik te nemen in de stroming van je leven. Zwem jij nog tegen de stroming in? Of heb je overgave in de stroming waar je nu bent? We zijn van nature gewend om hard te werken. Alleen zo lossen we dingen op of komen we uit op resultaten. Gedoctrineerd in verplichtingen en hoe we dienen te presteren. Een constante druk om emoties uit de weg te gaan. Als je verzacht en verstilt ga je met de stroom mee van alles wat is. Je gaat voelen wat gevoeld wordt - open staan voor het leven. Ontvouwend voor de inzichten en aanduidingen die je aangereikt krijgt zonder er hard voor te werken.

Het vraagt je om een blik te nemen voorbij zekerheid. Toewijding in de keus die je maakt. Een bewuste keus om niet voor de ontsnappingen te kiezen. Een bewuste keus om geen achterdeuren open te houden - deze veroorzaken energie lekken om je dromen tot uiting te brengen. Ze houden angst op de loer - en zijn leidend naar zelf sabotage.

Het vraagt je om een blik te nemen naar de koorden die je vasthouden. Door zo min mogelijk koorden energetisch vast te houden sta je in je vrijheid - de ander heeft geen invloed op jou. Je zeilt niet mee op de energetische laag van een ander die nog wil vechten, die nog verlangt naar drama, de redder of het slachtoffer. Een blik van trouw zijn aan jezelf! Het is de zelfliefde die je regelmatig vraagt om introspectie te doen wat dienend is voor jou.

Aho

*15 juli 2023 starten we met de volgende groep - Innerlijke Wijsheid | Sjamanistische Jaartraining. De leer uit Zuid Amerika. 4 Weekenden met ceremonie & ritueel om de innerlijke wijsheid te omarmen - de leer om te navigeren met jouw innerlijke kompas. Check datum & info op de website. www.joannemay.nl | www.innerchanges.nl

#joannemay #innerchanges #Innerlijkewijsheid #sjamanistischejaartraining #zuidamerikaanssjamanisme #ayni #munay #15juli #innerlijkekracht #verzachting #verstilling #ritueel #ceremonie #natuur #riethoven