Blog | De fases van werkelijk zien - de weg van de ziener

De fases van werkelijk zien - de weg van de ziener...

 

De fases van de ziener beginnen bij de geest van de beginner, deze stroomt over naar consequent leven, welke weer een stroming heeft naar transparantie tot je komt in een fase van integriteit.

 

De geest van een beginner vereist dat je vooropgezette ideeën loslaat. Met andere woorden, je leven wordt veel eenvoudiger als je niet gebukt gaat onder de bagage van verhalen en verwachtingen. Het is de weg waar je open staat voor de kansen die je worden aangeboden. Het is de geest van je innerlijk kind leven en ervaren. Ik heb het nooit gedaan - ik kan het dus wel! Wanneer je de geest van een beginner leeft, vergeet je niet wat je geleerd hebt maar ga je uit van wat je vandaag zult ontdekken.

 

Consequent leven is het erkennen van de impact die elke actie heeft die je onderneemt op het pad die je bewandeld. Je gedachten hebben een impact op morgen, bewust omgaan met je gevoel en hoe je deze ervaart is waardevol. Als je consequent leeft, ben je je volledig bewust van de impact van elke gedachte, intentie en actie die je hebt, zorg je ervoor dat ze positief en genezend zijn in plaats van egoïstisch en destructief. Je herkent wanneer je uit angst handelt, en je kiest er bewust voor om in plaats daarvan uit liefde te handelen. Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor al je acties.

 

Transparantie is de fase wanneer je stopt met het verbergen van de delen van jezelf die je een ongemakkelijk gevoel geven. Je laat je meest authentieke ik zien. Je bent er klaar mee om je te verbergen en je wilt zichtbaar zijn voor wie je werkelijk bent. Niet langer verborgen zijn achter onzekerheden - of het verbergen van schoonheid en innerlijke kracht. Het is voorbij de ongemakken je licht laten schijnen. Het is kwetsbaarheid toelaten in overgave.

 

De weg van integriteit is trouw zijn aan je woord en de kracht ervan erkennen om werkelijkheid te creëren. Het vraagt aandacht wat je tegen jezelf zegt en wat je tegen anderen zegt. Elk woord is een belofte. Een spiritueel leven vraagt je om verzachting in je woorden te brengen. Trouw zijn aan je woord is een spirituele kracht die essentieel is - het is niet te verleiden nog te manipuleren door andere invloeden. Je hebt je waarlijke kracht gevonden - je innerlijke wijsheid. Dit is het zaadje die je elke dag weer voed en die de vruchten geeft vanuit een ontvouwende liefde - geboren uit vertrouwen.

 

In Munay

 

Aho